Close sidebar
Close sidebar

Premierul Ungariei, ingrijorat pentru piata unica europeana si moneda euro: "Din cauza nerespectarii reglementarilor UE, au fost puse in pericol cele mai mari doua realizari"

Premierul ungar Viktor Orban este ingrijoeat de pierderea increderii in proiectul european, argumentând ca nerespectarea reglementarilor Uniunii Europene a pus in pericol moneda unica si piata interna.

,


DISTRIBUIE
acest articol

Liderul ungar a avertizat imediat dupa referendumul la care britanicii au votat pentru iesire ca Uniunea se va confrunta cu noi probleme mari, daca nu va reusi sa rezolve criza migratiei, informeaza News.ro.

”Principalul motiv pentru criza din Europa si incertitudini este ca, din cauza nerespectarii reglementarilor UE, au fost puse in pericol cele mai mari doua realizari, moneda unica si piata interna, asigurata de Schangen”, a scris Orban intr-un articol pentru publicatia germana Frankfurter Allgemeine Zeitung.

Citeste si: Ana Maria Vasiliu va fi înmormântată lângă Mădălina Manole. Trupul neînsuflețit al tinerei a fost depus la o capelă din Ploiești. Ce se întâmplă cu Gabriel Vasiliu în aceste momente- kanald.ro

Citeste si: Oana Lis, în doliu! Mesajul dureros transmis în urmă cu puțin timp: “Nu știi niciodată când vorbești ultima oară cu un om”- wowbiz.ro

Citeste si: Porphyrion: Cele mai mari jeturi care erup dintr-o gaură neagră observate vreodată. Sunt de 140 de ori mai lungi decât Calea Lactee- antena3.ro

El si-a exprimat increderea ca Marea Britanie isi va croi viitorul dupa votul de iesire din UE. 

”Nu sunt ingrijorat pentru britanici, vorbim despre cea mai experimentata democratie din Europa…Haideti mai bine sa ne ingrijoram pentru noi”, a scris Orban.

Orban a deplâns indoielile unui numar tot mai mare dintre cetatenii UE in legatura cu proiectul european, afirmând ca blocul comunitar trebuie sa faca mai mult pentru a implica oamenii in combaterea crizelor.

”Avem nevoie de fiecare persoana, fiecare natiune, fiecare tara.

Institutiile nu pot suplini asta”, a spus Orban.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI