Close sidebar
Close sidebar

Premierul Ungariei, Viktor Orban, avertisment sumbru despre "războiul care se apropie"

Fiecare săptămână 'ne apropie mai mult de război', a declarat prim-ministrul ungar Viktor Orban vineri la postul public de radio, avertizând că, prin finanţarea atacurilor ucrainene pe teritoriul rus, Europa "ar putea aduce forţele ruse mai aproape".

Razvan Ilie,

Premierul Ungariei, Viktor Orban, la radioul public de la Budapesta

[Sursa foto: Facebook]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Prim-ministrul ungar Viktor Orban a declarat vineri la postul public de radio de la Budapesta că fiecare săptămână "ne apropie mai mult de război", potrivit presei internaționale.

Citește și: "Noul Nostradamus” a prezis data exactă în care va începe al Treilea Război Mondial. "Este mai aproape decât își imaginează oamenii"

Liderul maghiar a avertizat că, prin finanţarea atacurilor ucrainene pe teritoriul rus, Europa "ar putea aduce forţele ruse mai aproape", relatează agenția MTI.

Mesajul lui Orban anti-NATO

Planurile NATO de a se implica mai mult în războiul din Ucraina sunt ca un pompier care încearcă să stingă un incendiu cu un aruncător de flăcări, a declarat vineri premierul ungar Viktor Orban.

Potrivit Reuters, Viktor Orban, care a cultivat relații cu Moscova, a fost în dezacord cu națiunile occidentale în ceea ce privește sprijinul acordat Ucrainei după invazia pe scară largă a

Rusiei în urmă cu mai bine de doi ani.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Boala bizară de care suferă o tănără de 25 de ani. Riscă să moară dacă este sărutată și poate mânca doar 2 alimente- antena3.ro

"NATO se apropie tot mai mult de război” în fiecare săptămână, a spus Orban, în timp ce miniștrii de externe ai alianței se întâlneau la Praga pentru a discuta despre ajutorul militar acordat Ucrainei.

Prim-ministrul ungar Viktor Orban, alături de sustinatorii sai

[Sursa foto: Facebook]

Viktor Orban îl susține și pe Donald Trump, găsit vinovat de un tribunal penal din Statele Unite.

"În calitate de preşedinte, el a pus întotdeauna America pe primul loc, a impus respect în întreaga lume şi a folosit acest respect pentru a construi pacea", a scris Orbán pe Twitter/X, adăugând, după cum a declarat şi Trump joi, după aflarea verdictului, că poporul american "îşi va da verdictul în noiembrie".

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI