Bărbatul din Germania a câștigat în luna septembrie un premiu colosal la loterie, iar acum este gata să își găsească o iubită. El are și câteva pretenții și spune că femeia care va intra în viața lui trebuie să bifeze anumite trăsături.

Citește și: Doi căței au făcut zdrențe un bilet câștigător la loteria din Oregon

Kursat Yildirim, un bărbat de origine turcă, stabilit în Germania, a decis să își încerce norocul la loterie încă o dată.

A jucat de mai multe ori, însă până acum nu a câștigat. Pe 24 septembrie, destinul i-a făcut o mare surpriză: el era cel care tocmai câștigase premiul de 9, 9 milioane de euro.

Kursat Yildirim vrea să se însoare

Cum și-a primit marele premiu, turcul a decis să renunțe la jobul său dintr-o fabrică de oțel, unde muncea de dimineață până după-amiază. Ulterior, Kursat Yildirim a decis să își cumpere mai mulți bolizi de lux, printre care un Ferrari 448 Pista și un Porsche Turbo S Cabriolet.

Citește și: Rezultate LOTO, 17 iulie 2022. Care sunt numerele câștigătoare

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Bărbatul este pasionat de ceasuri, astfel că acum și-a achiziționat multe astfel de accesorii, dar și multe alte lucruri pe care înainte nu și le-ar fi permis.

Deși are extrem de mulți bani acum spune că este nefericit. Bărbatul din Dortmund vrea să-și întemeieze o familie ca să atingă fericirea pe deplin.

Kursat a declarat că s-a bucurat enorm să câștige la loterie, se simte singur, de aceea este gata să își facă o iubită. La 41 de ani, Kursat Yildirim nu a fost niciodată căsătorit.

Citește și: Cine este românul care a devenit multi-milionar în euro peste noapte. A câștigat cel mai mare premiu loto din istoria Joker

După o perioadă în care a pus mai mult accent pe viața de noapte, dar și pe câștigurile la loterie, bărbatul speră că își va găsi jumătatea, care, mai întâi de toate, trebuie să fie o fire sensibilă și iubitoare de călătorii.

Turcul nu vrea o femeie o femeie căreia să îi pese doar de partea materială, mai ales după ce a ajuns milionar peste noapte, ci vrea alături pe cineva care îi va fi alături necondiționat, căci recunoaște el, până acum, femeile s-au apropiat de el doar pentru bani.

Citește și: Rezultate LOTO 6/49, Joker, 5/40, Noroc. Numerele extrase joi, 10 noiembrie 2022


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si