Starea preotului s-a agravat de la o zi la alta. Prin urmare, el a fost transferat la Institutul „Marius Nasta”, din Bucureşti, dar acolo a pierdut lupta cu boala. După trei zile, soţia sa a decedat la spitalul din Caracal. Niciunul dintre ei nu erau vaccinaţi. Au rămas în urma lor doi copii, de 7 şi 21 ani.

Citeste si: Mesajul Patriarhului Daniel pentru pelerini: „Respectați cu stricteţe sfatul medicilor şi măsurile sanitare”

Preotul de 46 de ani și soția sa erau nevaccinați

Preotul Aurel Dolea slujea de 14 ani în comuna natală Orodel, din Dolj. Decesul lui a survenit marți 19 octombrie, iar joi a fost înmormântat în satul natal.

Citeste si: LISTA COMPLETA a noilor restricții adoptate de Guvern a fost publicată în Monitorul Oficial- Vezi aici documentul

„După ce că s-a dus el, s-a mai dus şi preoteasa. Au rămas copilaşii singuri. Era om de treabă, cum s-a întâmplat cu el, nu ştiu. Rău, rău”, spune o femeie din sat.

Citeste si: Număr uriaș de decese cauzate de COVID-19 în ultimele 24 de ore

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Fiul cel mare al preotului a postat mesaje dureroase pe pagina sa de Facebook: "Cu durere în suflet și cu inima zdrobită întregii familii. Vă aduc la cunoștință: Preotul DOLEA AUREL parohia Orodel județul Dolj Înormântarea va avea loc Joi la ora 12 la Biserica Sfântul Nicolaie din Orodel. Dumnezeu să-l ierte și să-l bine cuvinteze. Azi va fi adus în Sfânta biserica", a scris pe Facebook fiul cel mare al celor doi soți răpuși. 

"Mama, nu ai vrut să-l lași singur pe tati în ceruri"

Fiul îndurerat al preotului a anunțat trecerea la cele veșnice și a mamei sale:

"Dumnezeu să te ierte și să te odihneasca în pace ne-ai părăsit pe noi copiii și matale Mama nu ai vrut să-l lași pe tati singur în ceruri și te -ai stins la 3 zile după moartea lui știu ca o sa ne vegheati din ceruri", a scris pe Facebook băiatul de 21 de ani al celor doi.

Mesajul tulburător al fiului celor doi

"Dumnezeu să vă ierte scumpi mei părinți dragi și iubiți m-ați lăsat amîndoi și ați plecat grăbiți în grădină Domnului în ceruri regrete eterne ați lăsat în inima mea și a fratelui meu un gol ne măsurabil nu vă vom uita niciodată și cu cinste și slavă vom pomeni numele vostru

Preot Aurel Dolea Preoteasa Dolea Larisa Claudia", a mai scris tânărul îndoliat pe Facebook.

Citeste si: Raed Arafat spune că valul 4 al pandemiei ar putea dura până la finalul lunii noiembrie

Episcopul Devei și Hunedoarei, o altă victimă a COVID-19

Teribila boală nu l-a cruțat nici pe Episcopul Gurie al Devei și Hunedoarei.

Acesta a ajuns în stare gravă la spital pe 8 octombrie, iar ulterior a fost mutat la Terapie Intensivă. La ultimul examen tomograf s-a stabilit că avea plămânii afectați în proporție de 85%.

Citeste si: Monica Tatoiu a povestit un moment care a marcat-o din copilărie: „Ce bătaie am luat! Nu am depășit niciodată viteza, trec doar pe trecerea de pietoni.”- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul transmis de Prințesa Anne după ce a fost lovită de un cal. Care este starea de sănătate a sorei Regelui Charles- radioimpuls.ro

În timp ce era pregătit pentru transferul cu elicopterul la spitalul din Târgu Mureș, Episcopul Devei și al Hunedoarei a intrat în stop cardio-respirator. Cei de la DSP Deva au precizat ulterior că prelatul era vaccinat.

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si