Părintele Tim Pelc, de la Parohia Sf. Ambrozie din Detroit a reușit să stârnească amuzamentul tuturor după ce s-a gândit să folosească o altă metodă pentru a-i binecuvânta pe credincioși.

Imaginile cu preotul din Canada au făcut înconjurul lumii. Tim Pelc era îmbrăcat corespunzător, cu mască la gură, dar și cu vizieră. A luat un pistol de jucărie pe care l-a umplut cu apă, apoi a stropit enoriașii ce se aflau în mașini, iar felul în care a făcut-o a devenit viral.

Imagini senzaționale. Un preot îi binecuvântează pe credincioși cu un pistol cu apă

Un alt preot a fost filmat în timp ce uda oamenii din Biserică cu furtunul, astfel încât să se asigure că apa binecuvântată va ajunge la toată lumea ce a venit să asiste la slujbă.

Citeste si: Gabriela Firea anunță renunțarea la testarea anti-COVID în școli. „Atâta răutate nu am văzut!”

Citeste si: Spania dorește introducerea venitului minim universal. Câți bani vor primi cele mai vulnerabile persoane

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citeste si: Numărul morţilor din cauza covid-19 înregistrat de Suedia în aprilie, la un nivel fără precedent din 1993

preot pistol cu apă

Imaginile au fost surprinse într-o biserică din Rusia și au fost publicate pe Facebook de către Eugen Tănăsescu, purtătorul de cuvând al Arhipiscopiei Tomisului.

Citeste si: Coronavirus Romania- 165 de imbolnaviri noi. Care este numarul deceselor

"Când se udă grădina... Domnului!", a scris el pe pagina sa de Facebook, amuzat de felul în care preotul rus a ales o altă metodă pentru a-și sfinți enoriași prezenți la biserică.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si