Politistii din Braila au demarat o ancheta dupa aparitia in mediul online a unui filmulet in care preotul Traian Mazare, de la biserica „Sfintii Imparati Constantin si Elena”, bruscheaza un bebelus in timpul slujbei de botez. Si reprezentantii Arhiepiscopiei Dunarii de Jos au reactionat, anuntand o ancheta care-l vizeaza pe preotul respectiv si cerand scuze rudelor bebelusului, informeaza news.ro.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Preotul paroh Traian Mazare a fost filmat enervandu-se pentru ca bebelusul plange, dar si pentru ca, inainte de a-l baga in cristelnita, copilul il apuca de vesmintele preotesti. Nervos, preotul refuza initial sa-l mai scufunde in cristelnita pe micut, duce copilul pe masa de unde l-a luat si incearca sa-si aranjeze vesmintele care i se agata de cap. In final, parintele Traian Mazare scufunda violent bebelusul, in cristelnita, acoperind cu putere gura copilului care continua sa planga.

Preotul Traian Mazare a mai fost in prim-plan acum 10 ani, dupa ce hotii au furat racla cu moastele Sfantului Mare Mucenic Haralambie din aceeasi biserica din Braila. El i-a blestemat atunci pe hoti. "Pacatul furtului de cele sfinte este strigator la cer. Pedeapsa asupra celui care a pacatuit va veni curand, pentru ca nici sfantul si nici Dumnezeu nu sufera blasfemia.

Canoanele Sfintilor Parinti spun ca cei ce savarsesc astfel de fapte vor avea mult de suferit, vor indura boli grele, o moarte infricosatoare va veni peste ei si li se va stinge neamul. Pedeapsa asupra lui se va transmite din neam in neam, pana la a noua generatie. Daca insa regreta ceea ce-a facut, Dumnezeu ii da iertare totala, cu conditia ca lucrurile furate sa fie returnate. Astfel de pacate nu se iarta nici acum, nici in veacul viitor”, a declarat atunci preotul.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si