Close sidebar
Close sidebar

Preotul din Buzau si-a batut sotia pana a umplut-o de vanatai. Ce i-a facut apoi si fiului de 6 anisori este cumplit

Momente cumplite pentru o tanara de 34 de ani, din Constanta, care incearca zilele acestea cu disperare sa isi recapete fiul luat abuziv de fostul sot. Situatia este cu atat mai alarmanta cu cat tatal copilului, de care femeia a divortat acum doi ani, este preot intr-o localitate din Buzau.

A.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Daniela Caraiman a ajuns la Buzau in anul 2008, atunci cand s-a casatorit cu un teolog alaturi de care avea o relatie frumoasa. Tanara profesoara de biologie si-a gasit o catedra aici, iar Dumnezeu le-a randuit apoi pe toate. Sotul a fost hirotonit, iar din povestea de dragoste a celor doi s-a nascut Teodor, unicul fiu, astazi in varsta de 6 ani.

Numai ca relatia lor n-a trecut proba timpului. Prin 2015, dupa certuri tinute ascunse de ochii enoriasilor, barbatul si-a batut sotia atat de tare, incat aceasta a ajuns la Urgente cu fata umflata si cu trupul plin de vanatai, relateaza reporterbuzoian.ro.

Citeste si: Declarațiile vecinilor despre Cătălina Matei, secretara-șefă de la UMF care și-a pus capăt zilelor: „Venea așa foarte abătută”. De ce ar fi recurs femeia în vârstă de 43 de ani la gestul extrem- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Alimentele și băuturile bogate în flavonoide pot reduce cu o treime riscul de demență. Cât de des ar trebui consumate- antena3.ro

In urma acestui incident, cei doi soti au divortat, iar custodia copilului i-a fost incredintata mamei. Acum, aceasta trece printr-un adevarat iad, dupa ce preotul a venit si i-a rapit copilul.

Citeste intreaga poveste AICI. 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI