Pe strazile din Paris a aparut un nou model Dacia Kwid, cu emblema Renault, iar presa franceza sustine ca masina, produsa in India, ca ajunge in Europa in 2018.

Modelele Renault Kwid sunt produse in India si au o echipare spartana, respectand doar partial normele europene. Masinile surprinse in Paris nu au ajuns in Franta prin reteaua Renault, ci printr-o companie de inchiriei careia un concurent Renaul i-a cerut acest lucru.



Potrivit capital.ro. concurentul cu pricina ar fi  PSA Peugeot Citroen, care vrea sa studieze indeaproape, in trafic, calitatile si slabiciunile micului model.

Informatia cu adevarat de interes nu este ca automobilul Kwid a ajuns in Franta, ci ca acesta va avea, din 2018, emblema Dacia si ca ar putea fi vandut in Europa. Automobilul urmeaza sa fie comercializat si in Brazilia.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si