Close sidebar
Close sidebar

Presedinta Croatiei in costum de baie, cea mai mare pacaleala inainte de finala Cupei Mondiale! Kolinda Grabar-Kitarovic a fost confundata cu o celebra actrita!

Presa occidentala a publicat cateva fotografii cu o blonda in costum de baie, sustinanad ca este Kolinda Grabar-Kitarovic. De fapt, in imagini era actrita Coco Austin.

Matei Vaihan,


DISTRIBUIE
acest articol

Presa din Vest a comis mai multe gafe impardonabile inaintrea finale Cupei Mondiale, dintre Franta si Crooatia, cand a prezentat imagini cu Coco Austin, susţinând că e vorba de preşedinta Croaţiei, Kolinda Grabar-Kitarovic, a dezvaluit digisport.ro În vârstă de 50 de ani, Kolinda Grabar-Kitarovic este prima femeie care ocupă această funcţie din istoria poporului croat. Kitarovic, care a luat loc la oficială în sferturile de finală, alături de preşedintele FIFA, Giani Infantino, şi de premierul rus, Dmitry Medvedev, dar şi de Davor Suker, preşedintele Federaţiei Croate de Fotbal, a coborât după meci la vestiare pentru a-i felicita pe jucători şi a petrece alături de aceştia.

Preşedintele statului nu a avut nicio reţinere. A cântat, a dansat şi a trăit la intensitate maximă bucuria calificării naţionalei în penultimul act al Cupei Mondiale. Imaginile au devenit virale şi mulţi s-au întrebat cine este superba şefă de stat. Mai multe publicaţii din Vest s-au grăbit să facă materiale despre aceasta, pornind de la o premisă falsă.

Au confundat-o pe Kolinda Grabar Kitarovic cu Coco Austin.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

"Preşedinta croată a crescut în popularitate graţie Cupei Mondiale, însă mai ales ca urmare a imaginilor cu ea în costum de baie, pe plajă. Internetul a fost plin de asemenea poze, în ultima săptămână. Doar că imaginile prezentate nu sunt ale Kolindei Grabar-Kitarovic, ci ale lui Coco Austin. Imaginile sunt dintr-o vacanţă din 2009, pe care Coco a petrecut-o în Miami, alături de soţul ei, Ice-T", au dezvaluit cei de la revista "People".

Citește-ne pe

Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI