Nou presedinte al Frantei, Emmanuel Macron (39 de ani) este casatorit cu o fosta profesoara, cu 24 de ani mai in varsta decat el.
Fiica lui Brigitte Macron a fost in clasa cu Emmanuel, care acum e tatal ei vitreg, potrivit site-ului ft.com.

Macron s-a indragostit de profesoara sa pe cand era elev la liceul La Providence. Brigitte Trogneux era  profesoara lui de teatru si de franceza, cu 24 de ani mai in varsta, maritata si cu trei copii.

Parintii lui Emmanuel Macron au fost devastati cand au aflat de relatia dintre cei doi si l-au alungat de-acasa. L-au trimis la Paris, dar el se intorcea in fiecare weekend pentru a se intalni cu Brigitte.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Nouă avertizare de ploi torențiale în județe deja devastate de inundații. Zonele vizate de vreme severă. HARTĂ- wowbiz.ro

Relatia lor atipica a fost extrem de mediatizata. Se pare ca Brigitte a avut un rol important si in parcursul sau politic. Duminica, 7 mai, Emannuel Macron a devenit cel mai tanar presedinte din istoria Frantei. 

Sursa foto: Facebook


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si