Preşedintele Klaus Iohannis a declarat, marţi, într-o conferinţă de presă, că revenirea la normalitate depinde de felul în care oamenii vor merge la vaccinare”.

Klaus Iohannis îi îndeamnă pe cetățeni să se vaccineze anti-COVID pentru revenirea la normalitate

Președintele României a explicat că România va primi și mai multe doze de vaccin, acestea fiind disponibile pentru toţi cetățenii care vor să se vaccineze împotriva COVID-19.

Citeste si: Președintele Klaus Iohannis, conferință la Palatul Cotroceni. "Am depășit vârful acestui val epidemiologic" (LIVE VIDEO)

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

”Recomand tuturor românilor să se vaccineze. Dacă ne vom vaccina vom scăpa de aproape toate restricţiile. Sper ca, în final, printr-o campanie amplă pe care o pregătim, să convingem toţi românii să se vaccineze”, a mai spus şeful statului.

Klaus Iohannis a mai menționat că Guvernul va organiza mai multe evenimente pentru a a-i încuraja pe români, urmând a fi cooptaţi artişti, sportivi, dar şi alte personalităţi.

Citeste si: Medicul Gheorghiță a anunțat rata de dezvoltare a reacțiilor adverse la vaccinurile anti-COVID


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si