Close sidebar
Close sidebar

Presedintele Klaus Iohannis a votat in Bucuresti la ora 18.30, dar a refuzat sa explice de ce a votat atat de tarziu

Presedintele Klaus Iohannis a votat duminica seara la 18.30 la sectia de la Liceul Jean Monnet. Iohannis a declarat ca "am votat pentru un Bucuresti modern si european", dar a refuzat sa raspunda cand a fost intrebat de ce a votat atat de tarziu.

,


DISTRIBUIE
acest articol

E pentru prima oara in istoria recenta a Romaniei cand seful statului voteaza atat de tarziu. Liderul PNL Cezar Preda declarase la ora 18.00 ca presedintele nu a putut vota din cauza unor "probleme tehnice" la sectie, dar Administratia Prezidentiala a dezmintit informatia, scrie Hotnews.

Sotia sa, Carmen Iohannis, a votat duminica dimineata la Sibiu, acolo unde are domiciliul.

Pana la aceasta ora au votat toti candidatii principali din Bucuresti si din tara, precum si toti liderii politici.

Reamintim ca prezenta la vot a liderilor politici inca de la primele ore ale zilei de vot e menita sa mobilizeze electoratul la vot. De altfel, insusi presedintele Iohannis a indemnat cetatenii sa vina la vot, printr-un mesaj postat vineri pe Facebook.

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI