Close sidebar
Close sidebar

Presedintele Klaus Iohannis, mesaj tulburator in urma accidentului din Arges

Presedintele Klaus Iohannis a transmis, vineri, condoleante familiilor militarilor morti in accidentul rutier din judetul Arges si insanatosire grabnica celor care au fost raniti, conform Administratiei Prezidentiale.

A.L.,


DISTRIBUIE
acest articol

„imi exprim intreaga compasiune pentru pierderea vietii celor trei militari, vanatori de munte, care participau la activitati de pregatire profesionala si pentru ranirea altor noua, intr-un accident de circulatie din judetul Arges", a afirmat Iohannis.

El a subliniat ca armata este si va continua sa fie "o institutie fundamentala a natiunii noastre, care merita recunostinta si pretuirea tuturor romanilor".

Citeste si: Pensia infimă pe care o primește Ilie Năstase, după recalculare! Fostul tenismen este șocat: „Nu am primit nimic în plus, nici măcar un leu”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: O descoperire arheologică i-a șocat pe cercetători, în Germania: „Răzbunătorul” îngropat cu pietre mari pe piept ca să nu învie- antena3.ro

Un camion cu 13 militari de la Batalionul 30 Vanatori de Munte a fost implicat intr-un accident, joi seara, in judetul Arges.

Camionul, ultimul dintr-o coloana de patru vehicule militare care se deplasa dinspre Cincu spre Campulung, s-a rasturnat in afara carosabilului, in apropiere de localitatea Valea Urdei, judetul Arges.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI