Close sidebar
Close sidebar

Presedintele Senatului, despre preturile la carburanti: Eu personal nu am vazut nicio scumpire. Deci, despre ce vorbim?

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, a declarat, joi, ca el nu a vazut nicio scumpire a pretului carburantilor si ca sunt diferite preturi in functie de companie, astfel ca nu are ce discuta pe acest subiect.

V.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

”Eu n-am vazut nicio scumpire la carburanti. Stiu ca s-au intamplat anumite majorari de preturi sau micsorari de preturi si daca o sa va uitati sunt niste diferente de pret foarte mari, care pot sa mearga pana la 10%, intre preturile practicate de diferite retele de distributie si intre statiile din Bucuresti si alte zone din tara, in orase si in afara oraselor. Deci, despre ce vorbim? ”, a afirmat Tariceanu.

El a spus ca nu este de acord cu ceea ce s-a intamplat la Comisia de buget a Senatului, unde s-a aprobat eliminarea supraccizei la carburanti.
 

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Comisia de buget din Senat a decis, marti, eliminarea majorarii accizei la carburanti.

Senatorii din Comisia de buget au adoptat raportul la ordonanta 25/2017 prin care a fost majorata acciza la carburanti.

Articolul privind majorarea a fost eliminat, la propunerea PNL.

Guvernul a aprobat, in sedinta din 30 august, majorarea accizelor la carburanti in doua etape- de la 15 septembrie si 1 octombrie.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI