Close sidebar
Close sidebar

Președintele Ucrainei se adresează rușilor: „Cum este posibil? După ce am luptat atâta împreună în 1986 împotriva catastrofei de la Cernobîl”

Președintele ucrainean Volodimir Zelenski s-a adresat poporului rus și le-a cerut să protesteze împotriva atacului asupra centralei nucleare Zaporojie.

Diana Puiu,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Volodimir Zelenski, președintele ucrainean, s-a adresat poporului rus și le-a cerut să protesteze asupra atacului de la centrala nucleară din Zaporojie.

Citeste si: Ministerul Sănătăţii: Iodura de Potasiu nu trebuie utilizată profilactic, deoarece poate provoca afecţiuni grave

Mesajul lui Volodimir Zelenski pentru poporul rus

"Mă adresez ruşilor: Cum este posibil? După ce am luptat atâta împreună în 1986 împotriva catastrofei de la Cernobîl", a spus Zelenski într-un discurs video.

Citeste si: Monumentele istorice de pe teritoriul Ucrainei sunt în pericol: ,,Putin vrea să şteargă de pe faţa pământului moştenirea şi cultura Europei"

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

El a îndemnat rușii să iasă în stradă și să spună guvernului că vor să trăiască.
"Trebuie să ieși în stradă și să spui că vrei să trăiești. Radiaţiile nu ştiu unde este Rusia. Radiaţiile nu ştiu care sunt graniţele ţării tale", a mai transmis Zelenski către cetățenii ruși.

Tancurile rusești sunt echipate cu detectoare termice

El afirmase că tancurile rusești sunt echipate cu detectoare termice care au tras asupra reactoarelor centrale.

Incendiul a provocat distrugerea unei clădiri destinate instruirii și a fost stins de pompieri.

Citeste si: Elena Osipova are 78 de ani și a fost arestată la Moscova. Femeia protesta împotriva războiului din Ucraina

Zelenski a acuzat Moscova că recurge la "teroarea nucleară" şi că doreşte să repete dezastrul de la Cernobîl, după bombardarea centralei nucleară de la Zaporijie, care are şase reactoare şi este cea mai mare din Europa.

Ministrul rus este de părere că sabotorii ucraineni au tras în centrala termică

Ministrul rus al Apărării a comunicat că centrala de la Zaporojie este cea mai mare din Europa și că ar fi fost, de fapt, ținta unor atacuri provocate de sabatorii ucraineni.

Citeste si: VIDEO- Aglomerație imensă în Gara de Nord. 1000 de refugiați au sosit cu trenul de la Iași

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI