Close sidebar
Close sidebar

Preţ abonament Netflix 2022: Cât trebuie să plătim în acest an?

Preţ abonament Netflix 2022. Află cât este prețul unui abonament lunar pentru platforma Netflix în 2022!

Alina Raducu,

Preţ abonament Netflix 2022: Cât trebuie să plătim în acest an?

[Sursa foto: PixaBay]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Plata abonamentelor Netflix  pentru clienții din România se face în euro, iar accesul în aplicație se face doar pe baza unui abonament lunar.

Cu cât s-a scumpit abonamentul Netflix din februarie 2022. Câţi bani vom plăti pe lună?

Potrivit publicației The Sun, abonamentul standard Netflix va crește de la 9,95 de euro la 11,06 euro. Dar cu acest abonament se poate vedea Netflix pe două dispozitive în același timp, cu rezoluție de 1080p. De asemenea, va crește și abonamentul premium, care permite folosirea a cinci dispozitive în format 4k, pentru producțiile care sunt disponibile, de la 13,27 de euro la 15,48 de euro. În schimb, prețul va rămâne același la planul basic, ce permite un singur dispozitiv, anume suma de 6,63 de euro.

Tot reprezentanții companiei au anunșat că, noile tarife vor fi operate din data de 4 ianuarie 2021, urmând ca valoarea să se vadă în facturile din luna februarie.

În prezent, în România, abonamentul Netflix Premium este de 11,99 de euro, lucru care înseamnă că măririle noilor tarife ar putea fi mai mici. Abonații care nu sunt de acord cu schimbările companiei pot oricând anula abonamentul chiar din aplicație.

Totodată, abonamentul standard asigură vizionarea filmelor de pe Netflix pe două dispozitive în același timp, la rezoluția de 1080p (1920 x 1080 pixeli), rezoluție „Full HD”, disponibilă pe majoritatea dispozitivelor actuale (televizoare, monitoare, telefoane, tablete, laptop-uri).

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Preţ abonament Netflix 2022: Cât trebuie să plătim în acest an?

[Sursa foto: PixaBay]

Citeste si: Actorul Bob Saget a fost găsit mort în baia unui hotel

Pe când, abonamentul premium, care oferă posibilitatea de a viziona Netflix pe 5 dispozitive diferite simultan, în format 4k (la filmele disponibile în acest format) se va majora de la 13,27 euro (aproximativ 65 de lei) la 15,48 euro (aproximativ 75 de lei).

Prețul va rămâne nemodificat la abonamentul minim, de bază, în cadrul căruia se poate urmări Netflix pe un singur dispozitiv, media mondială a acestui tip de abonament fiind 6,63 euro (aproximativ 32 de lei).

Prețurile abonamentelor Netflix România în 2022

  • 7,99 euro (aproximativ 39 de lei) – abonament de bază: filmele pot fi văzute pe un singur dispozitiv, la rezoluție HD (1280 x 720 pixeli)
  • 9,99 euro (aproximativ 49 de lei) – abonament standard: filmele pot fi urmărite pe două dispozitive simultan, la rezoluție Full HD (1920 x 1080 pixeli)
  • 11,99 euro (aproximativ 58 de lei) – abonamentul premium: asigură vizionarea simultană a filmelor pe 5 dispozitive separate, la rezoluții Full HD și 4K (Ultra HD, adică 3840 x 2160 pixeli).

Dacă nu sunteți de acord cu aceste majorări, aveți posibilitatea să vă anulați abonamentul, inclusiv on-line, direct din aplicație.

Citeste si: Cine este Engin Akyurek, actorul care interpretează rolul principal masculin în „Fiica Ambasadorului”

Citeste si: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie- kfetele.ro

Citeste si: Fiica Ralucăi Moianu nu a ascultat! Ce i-a interzis fosta prezentatoare TV tinerei de 19 ani- radioimpuls.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Însă trebuie să știți că, Netflix adaugă filme și seriale noi în fiecare lună, de la companii vestite de producție din toată lumea la producțiile originale proprii. Iar dacă nu vreți să vă faceți abonament la Netflix, trebuie să știți că puteți vedea anumite filme și seriale gratuit, procedura fiind una foarte simplă, potrivit gadgetino.ro.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI