Close sidebar
Close sidebar

Prezentare de moda inedita pe un santier din Romania. Vezi cum au devenit niste muncitori vedete pe internet

Asemenea prezentare de modă chiar n-aţi mai văzut! Iată ce idee nemaipomenită au avut câţiva români! Acum au devenit vedete pe internet!

,


DISTRIBUIE
acest articol

Citeste si: Data exactă la care vor fi virate tichetele sociale în luna octombrie. Banii intră direct pe carduri- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Două femei care căutau de mâncare au fost ucise de un fermier și date la porci- antena3.ro

De ce e nevoie pentru o prezentare de modă reuşită? In teorie, de un decor luxos, fete si baieti frumosi si, evident, haine si accesorii cum nu a vazut Parisul! Marii creatori trebuie sa faca eforturi mari sa nu-si dezamageasca publicul!

Aflati intr-o binemeritata pauza de masa pe santier, baietii s-au gandit ca ar putea face si ei un fashion show.
Cine stie, poate reusesc sa-i inspire pe marii designer si se umplu de bani!.

Primul manechin a ales ca tinuta potrivita potrivita pentru orice ocazie- munca pe santier, mers taras pe sub masini, in tot cazul activitati in care hainele se murdaresc repede.un tricou largut  purtat pe un umar si niste blugi ponositi dupa ultima moda.  Costumatia e de asa natura realizata incat toata atentia sa se concentreze asupra accesoriului agatat la gat- un bidon de apa.


In urmatoarea tinuta propusa, furtunul e piesa de rezistenta. Acesta poate fi purtat pe crestet. Cat despre pantaloni, un singur crac pare sa fie suficient.

Dincolo de creatiile purtate, un lucru e cert. Baietii au defilat ca la carte in ritmul muzicii, ba n-au uitat nici de poza de la final. Nu degeaba se uita tot internetul la isprava lor.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI