Close sidebar
Close sidebar

Un prezentator rus a făcut anunțul în urmă cu scurt timp: „Avem 500 de focoase nucleare, care ar asigura distrugerea SUA şi a tuturor ţărilor NATO”

Un prezentator rus a șocat întreaga planetă cu afirmațiile făcute în urmă cu scurt timp. Rusul a menționat că poporul lui deține 500 de focoase nucleare, care ar asigura distrugerea SUA şi a tuturor ţărilor NATO.

Georgiana Balaban,

Ce a declarat prezentatorul rus despre acțiunile lui Vladimir Putin.

[Sursa foto: Captură Video]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Un moderator TV a aprobat acțiunile lui Putin în emisiunea prezentată de el. Bărbatul a declarat că îl încurajează pe președintele Rusiei să pornească un conflict nuclear.

Citeste si: O nouă ședință CSAT pe tema războiului din Ucraina și implicațiile asupra României

Dmitri Kiseliov a șocat pe toată lumea. El este prezentator TV al programului săptămânal „Vesti Nedeli”. Acesta și-a început emisiunea prin aprobarea acțiunilor făcute de președintele țării și a mărturisit în direct că îl îl încurajează pe Vladimir Putin să pornească un confict militar.

Ce a transmis prezentatorul TV rus

Omul din mass media a afirmat că rușii beneficiează de 500 de arme nucleare, ceea ce ar asigura distrugerea SUA, și a tuturor țărilor NATO.

Citeste si: VIDEO| Refugiați primiți ca în sânul familiei

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

„Submarinele noastre sunt capabile să lanseze peste 500 de focoase nucleare, ceea ce garantează distrugerea SUA și a tuturor țărilor NATO. De ce avem nevoie de o lume dacă Rusia nu este în ea?”, a decarat Dmitri Kiselyov, potrivit The Moscow Times.

Citeste si: Rusia îşi închide spaţiul aerian pentru 36 de ţări

Putin a transmis că forțele de descurajare nucleară ale Rusiei sunt în „alerta maximă”.

SUA a condamnat acțiunile lui Vladimir Putin, acuzându-l pe acesta că invocă amenințări. În urma invaziei făcută de Rusia în Ucraina, Occidentul a decis să adopte sancțiuni împotriva Rusiei. Mai multe bănci rusești au fost eliminate din sistemul internațional de transfer de bani SWIFT.

Citeste si: Cum și-a mințit Putin armata. Dialogul dintre ucraineni şi un rus capturat

Rusia se confruntă cu secțiuni majore cu privire la economia țării, valoarea rublei scăzând considerabil.

Citeste si: Explozii la doar 15 kilometri de granița României! Putin nu are de gând să se oprească. Armata rusă își intensifică atacurile

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI