Close sidebar
Close sidebar

Prezentatorul de radio Gavin Ford a murit! A fost găsit strangulat şi cu mâinile la spate

Gavin Ford, unul dintre cei mai iubiţi prezentatori de radio din Liban, a fost găsit mort în propria sa locuinţă. Emisiunea prezentată de acesta era cea mai populară din Liban, încă din 1996.

G. S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Ascultătorii britanicului au lăsat sute de  mesaje de condoleanţe.

Gavin Ford, în vârstă de 65 de ani, a fost găsit strangulat, cu mâinile legate la spate, iar poliţia crede că are de-a face cu o crimă brutală. Prezentatorul fusese lovit în cap cu un obiect contondent, scrie presa din Liban.

Citeste si: Pensia infimă pe care o primește Ilie Năstase, după recalculare! Fostul tenismen este șocat: „Nu am primit nimic în plus, nici măcar un leu”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO. Momentul incredibil în care o polițistă sare din autospecială, pe fereastra mașinii unui șofer căruia i se făcuse rău la volan- antena3.ro

Potrivit AP, un oficial a confirmat că anchetatorii discută cu vecinii britanicului, pentru a afla cine l-a vizitat în ziua în care a murit. Show-ul matinal prezentat de Gavin Ford era cel mai popular din Liban, încă din 1996.

Pe reţelele de socializare, ascultătorii postului de radio au lăsat mesaje de condoleanţe şi l-au omagiat pe Ford, potrivit Digi24. 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI