Close sidebar
Close sidebar

Prietenele Ancai Pandrea au luat masuri! Actrita, obligata sa se "repare"- Ce se intampla la mai bine de 5 ani de la moartea lui Iurie Darie

Anca Pandrea sufera si acum dupa Iurie Darie, care s-a stins din viata in urma cu mai bine de 5 ani. Prietenele actritei au decis insa sa ia masuri si aproape au obligat-o sa intre in "reparatii".

V.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

De cand Iurie Darie a murit, Anca Pandrea a intrat intr-o perioada foarte neagra a vietii sale. Durerea provocata de moartea iubitului ei a fost prea mare ca ea sa isi mai continue viata si sa se bucure de ea.

Acum, dupa aproape 5 ani de la moartea lui Iurie Darie, Anca Pandrea a ascultat sfaturile prietenelor ei si, potrivit Libertatea, a decis sa isi refaca dantura. Cum, in Bucuresti, preturile sunt prea ridicate, ea a decis sa apeleze la serviciile unui medic dentist din Branesti.

Citeste si: Ți se rupe sufletul. Ce mesaje de adio a lăsat secretara-șefă de la UMF, înainte de a fi găsită moartă într-un lac din Capitală. Fiul femeii avea telefonul închis- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: O femeie care a fost prinsă de 400 de ori la furat din magazine își mai poate face cumpărăturile doar în 3 locuri din 3.200 km pătrați- antena3.ro

"Sunt foarte multumita. Dimineata, la ora 7.30, vine un baiat care e medic la Branesti si ma ia. Si mergem impreuna. Sunt foarte priceputi si el si colegul sau. Plus ca preturile nu se compara cu cele din Bucuresti", a declarat Anca Pandrea pentru Libertatea.

Deoarece sufera de o afectiune legata de coagularea sangelui, actrita are mereu la ea vitamina K.



"Asa m-a sfatuit o prietena. Ca in caz de ceva, sa iau vitamina K, sa opresc sângerarea. Doar ca, din fericire, nu am avut astfel de probleme pâna acum. Totul a mers foarte bine. Mai am putin si termin", a mai spus aceasta.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI