Aventura” botosaneanului de 27 de ani a inceput sambata, 26 mai, dupa pranz. Acesta a inceput sa bea la barul din satul Blajenii de Sus, localitate in care fusese angajat ca cioban in cursul iernii trecute.   

Tanarul a consumat bauturi alcoolice alaturi de un alt barbat din localitate, iar cand li s-au terminat banii si vanzatoarea de la bar a refuzat sa-i mai serveasca cu alcool cei doi s-au mutat la casa partenerului de pahar.

Acolo, partenerul de bautura al ciobanului a vrut sa manance o bucata de carne, dar s-a inecat si a cazut ca secerat.
In loc sa ii acorde primul ajutor, ciobanul de 27 de ani a fugit, anunţand incidentul la 112 de pe drum. Medicii care au ajuns sa-i acorde primul ajutor barbatului care se inecase au constatat decesul acestuia.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Cimitirele civilizației umane. Cum au ajuns să fie abandonate pe câmpuri milioane de mașini, avioane, biciclete și chiar tancuri- antena3.ro

Ciobanul a plecat catre casa unui alt localnic, pentru a se culca pe o saltea din sura acestuia. in ziua respectiva, ciobanul lucrase in gospodaria respectiva.
Acasa era doar soacra barbatului, o femeie de 54 de ani.

Aceasta a incercat sa-l alunge pe cioban din sura.   Vazand ca acesta refuza sa plece, femeia a luat o ţeava din curte si l-a lovit in cap, dupa care a incercat sa fuga.

infuriat, barbatul a alergat dupa femeie si a tarat-o prin curte pana in sura, unde a violat-o in repetate randuri, relateaza Adevarul.

Mai multe detalii despre acest caz socant AICI. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si