Close sidebar
Close sidebar

Prima apariție a Mariei Ciobanu după ce s-a aflat că e grav bolnavă! Unde a fost surprinsă "Ciocârlia" cântecului românesc! Imaginile care spun totul despre cum se simte la 81 de ani!

Săptămâna trecută, chiar la cțteva zile după trecere în 2019, au apărut zvonuri și declarații legate de starea de sănătate precară a Mariei Ciobanu.

C.I.P.,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Despre ce declara atunci Ionuț Dolănescu v-am spus și noi în acest material. Mulți s-au gândit la ce e mai rău, mai ales că "Ciocârlia" cântecului românesc nu s-a mai afișat la vreun eveniment public de aproape un an.

Ei bine, se pare că Maria Ciobanu se simte extrem de bine și, zilele trecute, a fost surprinsă în Statele Unite, la un salon de înfrumusețare, salon ce îi aparține fiicei sale. Îndrăgita doamnă a muzicii populare româneşti nu renunţă la tratamentele de îngrijire chiar dacă s-a retras din lumina reflectoarelor. Îmbrăcată din cap până în picioare într-o ţinută de culoare închisă, la care a asortat un şal de un roşu aprins, "Ciocârlia" a păşit zâmbitoare în curtea salonului de înfrumuseţare, potrivit Antena Stars.

Maria Ciobanu le-a transmis și un mesaj fanilor

Mai mult, ea le-a transmis și un mesaj celor care s-au îngrijorat în această perioadă. "Da. Pentru spectatorii mei dragi care mă iubesc le doresc în 2019 un an fericit, cu multă sănătate, cu împliniri şi Dumnezeu să-i binecuvânteze. La revedere şi la mulţi ani", a spus Maria Ciobanu.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Și fiica ei a avut un mesaj de spus și i-a liniștit pe cei care o îndrăgesc enorm pe mama ei. "Astăzi este o zi specială după cum am menţionat. O să îi ofer mamei un tratament cosmetic pentru că merită pe deplin să se relaxeze.

A muncit o viaţă întreagă pentru public, pentru familie şi astăzi este ziua ei de relax. Am grijă de minunata Maria Ciobanu care este în deplină sănătate în pofida zvonurilor care se vehiculează în România.", a spus aceasta

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI