Prima dezbatere electorală din cursa pentru Casa Albă 2024 a avut loc între Donald Trump și Joe Biden, iar rezultatul e cunoscut de toată lumea: Biden a fost făcut KO și nevoit să se retragă prematur din competiție.

Citește și: VIDEO Putin o susține pe Kamala Harris. Care este adevăratul motiv din spatele declarației șocante a președintelui Rusiei

Acum urmează ca în ringul cu necruțătorul Donald Trump să intre vicepreședinta SUA Kamala Harris, care stă cot la cot în sondaje cu fostul președinte republican.

"Ar putea fi singura dezbatere Trump- Harris din această campanie"

Vicepreședintele Kamala Harris și fostul președinte Donald Trump se confruntă marți seara în Philadelphia, de la ora locală 21.00 (miercuri dimineața, ora 4.00, ora României).

Jurnaliștii de la ABC News, postul care moderează întâlnirea spun că ar putea fi singura dezbatere prezidențială dintre cei doi, miza fiind milioanele de americani indeciși înaintea alegerilor din noiembrie.

Elanul Kamalei Harris de până acum a fost susținut de argumentele aduse de ea prin care îl consideră pe Trump nepotrivit pentru un alt mandat.

Între timp, Trump s-a străduit să găsească o modalitate de a-și ataca în mod consecvent și eficient noul adversar.

Dezbaterea de marți îi oferă ocazia de a-și consolida sprijinul în timp ce e decis să o zugrăvească pe Harris într-o lumină negativă pentru electoratul indecis.

Kamala Harris, antrenamente intense înainte de dezbaterea cu Trump

Prezentatorul şi editorul şef al emisiunii „World News Tonight”, David Muir, şi prezentatoarea ABC News Live „Prime”, Linsey Davis, vor fi moderatori.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Primele imagini din timpul cutremurului care a zguduit România. Ce a surprins o cameră din Buzău. VIDEO- wowbiz.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Atât Harris, cât şi Trump au acceptat regulile dezbaterii, care includ faptul că microfoanele lor vor fi închise atunci când timpul aparţine altui candidat.

dacă există un lucru pe care Donald Trump îl înţelege bine, atunci acesta este publicul de televiziune.

Pentru Kamala Harris, acest lucru reprezintă o problemă. Este greu să devii un interpret de clasă mondială în câteva săptămâni, iar ea nu a avut prea mult timp de repetiţii pentru acest spectacol.

Donald Trump a fost pe scena unei dezbateri prezidenţiale de cinci ori.

Pentru Harris, acesta este debutul, potrivit News.ro.

Spre deosebire de adversarul său, Kamala Harris şi-a petrecut ultima săptămână refugiată într-un hotel din Pennsylvania, cufundată în cărţi de politică- dar echipa sa a încercat, de asemenea, să o pregătească pentru a câştiga şi bătălia vizuală.

Strategia echipei lui Harris de a-l scoate din minți pe Trump

Se pare că echipa lui Harris a construit o scenă TV fictivă- complet echipată cu un podium de dezbatere şi iluminare adecvată.

Consilierii lui Harris stau în picioare şi joacă rolul lui Donald Trump (unul dintre ei ar fi îmbrăcat chiar în costumele groase şi cravatele roşii- obiecte vestimentare specifice lui Trump).

Citeste si: Cât de mult se aseamănă fiica Danielei Gyorfi cu mama artistei. Care este relația dintre cele două. „Noi nu putem să forțăm copilul, îi spun anumite lucruri.”- kfetele.ro

Citeste si: ”Nu aș fi crezut că o să trădeze în halul ăsta” A iertat-o Ozana Barbancea pe cea mai bună prietena care i-a furat iubitul?- radioimpuls.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Toate acestea sunt menite să o facă pe Kamala Harris să se simtă confortabil cu spațiul mediatic.

De asemenea, au revăzut ore întregi de înregistrări video de la toate dezbaterile lui Trump, pentru a vedea care sunt armele care funcţionează bine împotriva lui şi care nu funcţionează.

O abordare pe care ar putea să o adopte kamala Harris în încercarea de a câştiga această dezbatere va fi să-l enerveze pe Donald Trump și să-l forțeze să lanseze atacuri sub centură.

Echipa ei vrea să obțină cea mai „trumpistă” versiune a lui Trump. Ei speră că, dacă telespectatorii îl vor vedea comportându-se urât, aşa cum a făcut într-o dezbatere din 2020 împotriva lui Joe Biden, acest lucru îl va costa câștigarea alegerilor.

Tocmai de aceea, Harris ar putea folosi cuvinte declanşatoare precum „vechi/bătrân” şi „mic/limitat” (gândire limitată, convingeri limitate) ca modalitate de a-l înţepa.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si