Close sidebar
Close sidebar

Prima Doamna le-a purtat noroc elevilor sai! Sustinuti din tribuna de profesoara Carmen Iohannis, "lazaristii" sibieni au castigat finala la fotbal, la penaltyuri!

Carmen Iohannis este in continuare profesoara la liceul "Gheorghe Lazar" din Sibiu.

Petru Luca,


DISTRIBUIE
acest articol

Prezenta weekend-ul trecut acasa, la Sibiu, unde a participat la o serie de manifestari culturale, Prima Doamna a tarii, Carmen Iohannis, nu putea rata finala turneului de mini-fotbal in care au fost implicati elevii de la liceul "Gheorghe Lazar", acolo unde sotia lui Klaus preda in continuare limba engleza.

Foarte atasata de copii, Carmen Iohannis le-a tinut pumnii stransi si s-a bucurat impreuna cu ei la final, cand echipa liceului "Gheorghe Lazar" s-a impus in fata celor de la "Octavian Goga" dupa o partida electrizanta, in care invingatorul s-a decis doar dupa loviturile de departajare! Competitia s-a desfasurat in cadrul evenimentului "Sport pentru copiii din scoli si licee", iar in fotografia de grup a echipei castigatoare- realizata pe un teren de tenis- si-a facut loc la final si Prima Doamna, care este toata numai un zambet!

Citeste si: Liam Payne, fost membru al trupei One Direction, a murit la doar 31 de ani. A fost găsit fără viață în curtea unui hotel din Buenos Aires- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea francezului cu o podgorie secretă în centrul Parisului. Cultivă 2.000 de vițe de vie printre blocuri: „Este excepțional”- antena3.ro

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI