Zvonurile despre Galaxy S20 Fan Edition sugerează că Samsung va încerca să creeze o alternativă mai ieftină, dar fără prea multe compromisuri la modelul S20 standard, la un preț mai mic. Avem acum și o primă imagine, care evidențiază diferențele de design între S20 Fan Edition și un S20 obișnuit.

Modelul Galaxy S20 Fan Edition este așteptat cu un display plat de 6,5 sau 6,7”, perforat în partea de sus și cu rezoluție Full HD+.

Acesta ar trebui însă să păstreze rata de împrospătare de 120 Hz de pe seria S20 și va apela la o baterie de 4.500 mAh, potrivit Go4It.

Citeste si: Noul Huawei P40 lite 5G, ideal pentru tinerii pasionați de fotografie. Personalizează-l cu aplicațiile preferate din Huawei AppGallery și bucură-te de premii interesante!

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Doctorii au descoperit un bărbat cu trei penisuri. Este primul caz de acest fel din lume care a putut fi studiat- antena3.ro

Citeste si: Arma teribilă testată cu succes de Franța. Va avea misiunea de a-i elimina pe luptătorii lui Putin aflați în Ucraina- wowbiz.ro

Sistemul de camere ar putea fi aproape la fel de performant precum cel de pe S20 standard, diferența majoră fiind camera cu zoom, care ar putea renunța la senzorul de 64 megapixeli în favoarea unei lentile cu zoom 3x și senzor de 8 megapixeli.

Citeste si: Trump susține că pandemia covid-19 este sub control

Care e diferența între cele două telefoane

Când pui cele două modele unul lângă altul, diferențele sunt evidente. Imaginea cu Galaxy S20 Fan Edition, publicată de Evan Blass, prezintă un telefon cu ramă mai groasă, cu un display care nu se mai prelungește spre margini și cu o formă mai puțin rotunjită, scrie sursa citata.

Citeste si: Cum se va desfășura școala, la toamnă?


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si