Barbatul si-ar fi facut o serie de fotografii, chiar in noaptea tragediei, relateaza The Independent. Acesta ar fi sunat la 911 inainte de atac si a jurat credinta gruparii jihadiste Statul Islamic, relatează NBC.

Fosta lui sotie, care a preferat sa ramana anonima, a povestit cum barbatul de 27 de ani o batea in scurta lor casatorie ce a durat doar doi ani.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

„Nu era o persoana stabila”, a declarat femeia, care a ramas anonima pentru siguranta sa. „Ma batea. Venea acasa si ma batea doar pentru ca hainele nu erau spalate sau orice alt motiv ”, a adaugat ea.

Mateen era un agent de paza in Florida, iar politia crede ca acesta a inchiriat o masina si a condus pana in Orlando pentru a-si pune planul in aplicare.

FBI a declarat ca atacul ar putea avea legaturi cu islamismul radical, insa tatal lui a declarat la NBC ca acesta nu era o persoana religioasa.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si