În cazul lui Cătălin Cherecheș, primarul care a părăsit țara prin Vama Petea, cu câteva ore înainte de a fi condamnat definitiv la cinci ani de închisoare, au apărut primele imagini atunci când se afla într-un taxi.

Potrivit imaginilor difuzate de evz.ro, se poate remarca taxiul în care primarul din Baia Mare se afla, în timp ce a părăsit țara. Acesta se afla pe scaunul din dreapta.

Pentru a părăsi țara,  Cătălin Cherecheş  a schimbat două taxiuri, potrivit Antena3.ro

Prima imagine din ziua în care Cătălin Cherecheș a fugit din țară

Prima imagine din ziua în care Cătălin Cherecheș a fugit din țară

[Sursa foto: evz.ro]

Autoritățile au o nouă pistă în ceea ce privește găsirea acestuia. Potrivit unor informații noi, acesta s-ar putea afla în Franța. Anchetatorii au luat legătura cu autoritățile din țară în acest sens. Totodată, nu este exclusă varianta ca primarul să se afle în Italia, unde mama sa deține o afacere profitabilă.

Cătălin Cherecheș a ieșit din țară cu buletinul unui văr. Acesta s-ar afla pe insula Pantelleria, aflată la 100 de kilometri sud-vest de Sicilia, aproape de coasta Tunisiei, potrivit Digi24.ro.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Potrivit polițiștilor, acesta ar căuta achiziționarea unei proprietăți. 

Citește și: Cine este taximetristul care l-a ajutat pe Cătălin Cherecheș la evadarea din țară. Edilul avea la el un mic bagaj: ”Tot drumul nu a scos niciun cuvânt”

Cătălin Cherecheș este încă primar. Secretarul UAT urmează să trimită prefecturii un referat, cu privire la condamnarea definitivă a acestuia. Prefectul emite ulterior ordinul prin care Cătălin Cherecheș este demis din funcția de edil, potrivit Gândul.ro

Șeful Poliţiei de Frontieră, Victor Ştefan Ivaşcu, demis din funcție

Ministerul a anunțat eliberarea din funcția de Inspector General al Poliţiei de Frontieră a chestorului de poliţie Victor Ştefan Ivaşcu, cu acordul acestuia.

De asemenea, a fost anunțat că asigurarea continuităţii conducerii, de către Inspectorul General Adjunct, se va face de chestor de poliţie, Cornel Laurian Stoica. 

În ceea ce privește retragerea împuternicirii, a fost decisă retragerea și în cazul Inspectorului General Adjunct al IGPF responsabil cu supravegherea frontierei.

Citește și: Șeful Poliţiei de Frontieră, Victor Ştefan Ivaşcu, demis din funcție, după ce Cătălin Cherecheș a fugit din țară prin Vama Petea

Retragerea împuternicirii Inspectorului General Adjunct al IGPF responsabil cu suportul administrativ – logistic. 

Potrivit Ministerului, a fost înlocuită și conducerea Serviciului Județean de Protecţie (Direcţia Generală de Protecţie Internă) Maramureş prin împuternicirea unui alt ofiţer în funcţia de şef al serviciului. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si