Andra a vorbit despre prima interacțiune cu Gigi Becali. Bruneta a mărturisit cum s-au cunoscut și ce nu va uita niciodată legat de prima dată când s-au văzut.

Citește și: Gigi Becali colaborează cu un designer vestimentar. Suma pe care o scoate din buzunar pentru hainele create special

Artista a transmis că Gigi Becali i-a zis de multe ori că este fanul ei.

Prima întâlnire dintre ei a fost de neuitat. Cei doi s-au cunoscut la o petrecere, unde Andra era invitată să cânte.

Citește și: Ginerele lui Gigi Becali aruncă bomba: „Am băut două sticle cu vin! Exclud să ajung la închisoare!”

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Andra Măruță fredona melodia „Vreau sărutarea ta”, atunci latifundiarul din Pipera a recunoscut-o și s-a dus repede să o felicite și să o îmbrățișeze. În acel moment, Andra s-a lovit cu microfonul în dinte și s-a panicat foarte rău crezând că și l-a spart.

Ce a transmis Andra Măruță

„Mi s-a întâmplat odată, eram la o petrecere a unui cazinou, la M****t, asta de mult.

Nu aveam încă trupă. Eram cu dansatoare. Și domnul Becali a venit la petrecerea asta. În primă fază se uita, «Cine-i fata asta?» Mi-am dat seama că am chestia asta, să citesc pe buze.

În momentul în care am început să cânt «Vreau sărutarea ta», și-a dat seama cine sunt, pentru că îi plăcea mult melodia. S-a ridicat. A venit. M-a luat în brațe. Eu cum cântam, el când m-a ridicat, mi-am lovit dintele cu microfonul.

Mi-am ciobit dintele.

Simți gust de dinte… Și nu-ți dai seama dacă e mult, dacă e tot luat, sau dacă e puțin. Și cântam așa… Apoi, când m-a lăsat jos. Le întrebam pe fete: «Mai am dintele, mai am dintele?»”, a povestit Andra Măruță, amuzată, în podcastul lui Mihai Bobonete.

Citește și: Gigi Becali sare în apărarea lui Victor Pițurcă: ” Eu după cum îl cunosc pe el, nu are nicio treabă cu afacerea asta”

Citește și: Imagini rare cu Victor Becali! Ce a făcut afaceristul, imediat după ce a scos un teanc de cash din bancomat. Banii sunt o problemă pentru el| EXCLUSIV


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si