Close sidebar
Close sidebar

Prima pista de biciclisti cu sens giratoriu s-a inventat la Timisoara: "E un pic aiurea"

Daca ar exista un top al celor mai anapode piste pentru biciclisti, Timisoara ar fi pe primul loc. Nu o spunem noi, ci banatenii care nu mai inteleg nimic. Dupa ce autoritatile le-au interzis sa mearga insa in centrul orasului, acum le-au facut o pista cu… sens giratoriu, in buricul targului.

Stirile Kanal D,


DISTRIBUIE
acest articol

Tot Banatu-i fruncea! La Timisoara s-a inventat prima pista de biciclisti cu...sens giratoriu!

-Ne-am mirat ca au facut pista dat fiind ca se bat cap in cap niste lucruri. E un pic aiurea.

Nicolae Robu, primarul Timisoarei: Evident ca am stiut ca o sa faca valve acest sens giratoriu dedicate biciclistilor. Este o intersectie acolo si s-a potrivit sa facem un cerc in mijoc.

Citeste si: Liam Payne, fost membru al trupei One Direction, a murit la doar 31 de ani. A fost găsit fără viață în curtea unui hotel din Buenos Aires- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea francezului cu o podgorie secretă în centrul Parisului. Cultivă 2.000 de vițe de vie printre blocuri: „Este excepțional”- antena3.ro

Doar ca, de la design la utilitate e cale lunga.

-Nici nu cred ca putem vorbi de design la chestia asta. Unde e design-ul?

Dupa ce le-au interzis accesul la ghidon in zona zero a orasului, edilii s-au gandit sa le faca o surpriza si sa impace si varza, si capra. Ce-a iesit... e un talmes balmes din care nimeni nu a inteles nimic.

Suparati sunt si pietonii, care au ramas fara spatiu de plimbare. Nedumeriti sunt si soferii: locurile de parcare s-au transformat in pista fara vreun indicator, asa ca masinile stationeaza pe ea.

-Sunt masini parcate pe pista. Asta deja e treaba lor. Trebuie sa intre in functie. Nu mai parcheaza. Daca e pista, pista sa fie!

Timisoara e campioana in materie de piste anapoda. Iata si un top al lor: pe locul trei se afla pista care duce in Serbia, umpluta de gropi inainte de inaugurare.

Pe locul al doilea o avem pe cea plina de serpentine, iar pe primul, pista cu stalpi.
 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI