Close sidebar
Close sidebar

Prima plaja pentru persoanele cu dizabilitati din Romania a fost amenajata la Mamaia

Prima plaja de pe litoralul romanesc pentru persoanele cu dizabilitati a fost amenajata la intrarea in statiunea Mamaia dinspre municipiul Constanta, fiind dotata cu trei scaune flotabile aduse din Fanta, special realizate pentru a intra in apa marii si a merge pe nisip, dar si cu sezlonguri speciale. Investitia pentru amenajarea plajei a fost de 7.000 de euro.

A.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Isabela Stefan-Iorga, managerul marketing si comunicare al Asociatiei Impreuna pentru Viitor Constanta, care a realizat acest proiect, a declarat miercuri, intr-o conferinta de presa sustinuta pe plaja nou amenajata, ca investitia se ridica la 7.000 de euro, suma fiind stransa cu ajutorul spronsorilor.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

“Ideea proiectului exista de vreo cinci ani, dar pur si simplu oriunde am aplicat cu el sau oriunde am incercat nu s-au legat lucrurile si am decis intr-un final sa ne bazam pe fortele proprii, sa nu mai cerem nimanui ajutorul, insemnand autoritati, patronate si am apelat la sponsori.

In final, am strans o suma destul de mica, 7000 de euro cu care am reusit sa accesibilizam prima plaja pentru persoanele cu dizabilitati”, a afirmat Isabela Stefan-Iorga.
Ea a precizat ca din acesti bani au fost cumparate trei scaune flotabile din Franta, dar si sezlonguri mai inalte decat cele standard.

“Am adus trei scaune flotabile cu care se poate intra in mare si merg si pe nisip, acestea au fost mai scunpe.

Am comandat la o fabrica sezlonguri mai inalte astfel incat sa se faca trecerea mai usor de pe scaun pe sezlong pentru ca persoanele cu dizabilitati ne-am semnalat si aceasta problema cu care se confrunta in legatura cu nivelul de 20 de centimetri standard al unui sezlong”, a explicat reprezentanta Asociatiei Impreuna pentru Viitor Constanta.

Sursa: News.ro

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI