Close sidebar
Close sidebar

Prima poza cu sotii Bodnariu si cei cinci copii, reuniti dupa sapte luni! "Sunt din nou, impreuna, acasa!”

Familia Bodnariu, despartita in noiembrie anul trecut, dupa ce cei cinci copii au fost luati de autoritatile din Norvegia, a fost reunita la inceputul acestei saptamani.

C.L.,


DISTRIBUIE
acest articol

Intoarcerea copiilor in familie a fost anuntata inca de acum mai bine de o saptamana, atunci cand judecatorii au decis ca cei patru copii mai mari sa fie redati parintilor, dupa ce baietelul cel mic era deja de o luna acasa.
Anuntul de reunificare este postat pe pagina familiei, insotit de o fotografie cu toti cei sapte membri ai ei.



"Din motive obiective, informatiile si imaginile din familia Bodnariu vor fi restranse la strictul necesar. Va multumim tuturor pentru intelegere si in special presei! In aceste zile, familia are nevoie imperioasa de liniste si intimitate netulburata, acestea fiind mai mult decat necesare deopotriva pentru parinti, cat si pentru copii, in procesul de recuperare care urmeaza. Credem ca Dumnezeu va vindeca inimile lor si ranile profunde din sufletele lor", se arata in comunicatul familiei Bodnariu.

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI