Anamaria Prodan a postat pe Instagram după ce a ajuns de urgenţă la spital, semn că se simte mai bine.

"Nu sunt fragilă ca o floare, sunt fragilă ca o bombă", a fost textul mesajului transmis pe Instagram de Anamaria Prodan.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Anamaria Prodan Reghecampf a ajuns ieri-noapte de urgenţă la Spitalul Floreasca. Cunoscuta impresară ar fi sunat ea însăşi la 112. Ambulanţa nu a luat-o pe impresară de acasă, aşa cum era de aşteptat, ci de pe stradă.

"Cel mai probabil Anamaria Prodan venea spre clinică singură şi nu a mai putut ajunge acolo din cauza durerilor. Salvarea a luat-o din maşina personală! Era transfigurată. Arăta cumplit. Era slăbită şi de nerecunoscut, cu părul despletit şi în trening de casă! Era pregătită, aşa cum spuneam, să mearga la cel mai apropiat spital! Cum nu a mai putut să se deplaseze, din cauză că i s-a făcut rău, s-a speriat şi a sunat la 112.

În fine, tensiunea era foarte mare şi abia vorbea. O echipă medicală a preluat-o imediat şi a dus-o la la etaj să nu o vadă lumea şi apoi să o stabilizeze", au declarat surse de la Spitalul de Urgenţă din Capitală, în exclusivitate pentru WOWbiz.ro.

Potrivit unor apropiaţi ai vedetei, aceasta nu s-a simţit bine în ultima perioadă. 

"Este îngândurată, tristă, nu iese din casă, arată ca o nălucă în ultimul timp.

Ce să mai spun, nimeni nu ştie, dar ea stă mult pe la spital. De trei ori pe săptămână este la Urgenţă şi face câte o investigaţie. Se pare că nu se mai opresc problemele Anei. Oare o avea ceva grav? O boală nenorocită, ceva? Doamne fereşte", au mărturisit aceştia pentru WOWbiz.ro.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si