Close sidebar
Close sidebar

Prima reacție a Corinei Niculescu după ce a plecat de la „Casa Iubirii”

Corina Niculescu a părăsit „Casa Iubirii”, chiar înainte de gală. În ultimele zile, fosta concurentă s-a confruntat cu probleme de sănătate și din acest motiv ea a fost eliminată.

Madalina Grigore,

Reacția Corinei după ce a plecat din „Casa Iubirii”.


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

După ce problemele de sănătate au apărut în ultimele zile pentru concurenta Corina Niculescu, Andreea Mantea a anunțat eliminarea acesteia. În urma deciziei, concurenții au izbucnit în plâns deoarece nimeni nu se aștepta la un astfel de moment, ținând cont de faptul că tânăra le-a intrat repede la suflet.

Reacția Corinei după eliminare

Corna Niculescu a avut un parcurs destul de scurt în cadrul noului show. Cu toate că spera să își întâlnească sufletul pereche în emisiune, se pare că a fost nevoită să plece din emisiune. În ultima perioadă, Corina a acuzat multiple probleme de sănătate. 

Se pare că oboseala, stresul și presiunea din concurs și-au pus amprenta asupra stării de sănătate a Corinei. 

În ediția de ieri a emisiunii „Casa Iubirii”, Andreea Mantea a anunțat că în urma investigațiilor efectuate, Corina va părăsi competiția, pe primul loc fiind sănătatea concurenților.

Citeste si: Andreea Mantea, anunț cu totul neașteptat! Ce se întâmplă cu Kinga: Vreau să vorbesc cu Robert

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

„Dragilor, v-am chemat și pe voi aici pentru că trebuie să anunțăm, trebuie să-i anunțăm și pe telespectatori, dar, bineînțeles, și pe voi. În urma problemelor de sănătate pe care le-a acuzat Corina în ultimele două zile, a mers la medic ieri, iar în urma rezultatelor primite, noi am decis că este mai bine pentru Corina să părăsească Casa Iubirii”, a spus prezentatoarea show-ului, Andreea Mantea.

Concurenții, în lacrimi la plecarea Corinei

Ținând cont de faptul că s-a împrietenit rapid cu cei din casă, plecarea Corinei s-a lăsat cu lacrimi și mesaje de regret.

„Vreau să-i mulțumesc Corinei pentru cum e ea, a demonstrat că este o femeie puternică și frumoasă, la câte lucruri frumoase a făcut față de toate fetele din casă și față de noi. Îți dorim să fii fericită și să mai vii pe la noi”, a spus Robert. 

Corina Niculescu este a doua concurentă care a părăsit Casa Iubirii, după ce în gala de săptămâna trecută Bianca a plecat acasă.

Citeste si: Corina, în lacrimi în Casa Iubirii! Ce s-a întâmplat cu concurenta în timpul emisiunii

După eliminarea din emisiunea „Casa Iubirii”, Corina a postat o fotografie pe pagina ei de Instagram unde a scris „The end” ceea ce înseamnă că parcursul ei în emisiune s-a terminat și este pregătită de noi experiențe și să își găsească perechea în afara concursului.

Citeste si: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie- kfetele.ro

Citeste si: Fiica Ralucăi Moianu nu a ascultat! Ce i-a interzis fosta prezentatoare TV tinerei de 19 ani- radioimpuls.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

„Bye❤️ sper sa ma urmariti in continuare! Va multumesc tuturor pentru sustinere 🧸 😘”, a mai spus Corina Niculescu pe contul ei de Instagram.

Citeste si: Cine este concurenta de la Casa Iubirii care vrea să părăsească competiția

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI