Ultima gală s-a lăsat cu emoții puternice în Casa Iubirii, atunci când o fată și un băiat au fost nominalizați, însă doar unul a plecat acasă.

Citeste si: Corina de la Casa Iubirii îi dă replica Biancăi. "A avut grijă să o denigreze pe Kinga"

Andreea Mantea a anunțat, la finalul galei de duminicp, că Flavius este cel care va părăsi Casa Iubirii. Tânărul a declarat că dorește să facă altceva în acest moment.

Citeste si: Flavius și Dori, sărut pasional în camera roșie: ,,Dacă mai continuam așa, trebuia să se închidă camerele!''

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

"Vă mulțumesc că mi-ați înțeles dorința și că ați înțeles că vreau să fac altceva. Locul meu nu este aici. Sper să ne revedem cu bine! A fost o experiență super frumoasă.", a declarat Flavius.

Citeste si: Flavius a dezvăluit ce planuri are după eliminarea din Casa Iubirii. Ce va face fostul concurent în perioada următoare

Flavius a făcut declarații la plecarea sa din Casa Iubirii

Natalia și Flavius au fost cei doi concurenți nominalizați pentru a părăsi competiția Casa Iubirii, însă doar unul dintre ei a plecat acasă.

Cel din urmă a fost eliminat și asta la insistențele lui.

Citeste si:  O eliminare emoționantă, în Gala de aseară “Casa iubirii”. De astăzi, un nou concurent întră în competiția dragostei!

Invitat în platoul emisiunii Teo Show, Flavius a mărturisit adevăratul motiv pentru care a vrut să plece din Casa Iubirii și ce planuri are pentru viitorul apropriat.

Flavius nu regretă că a plecat din competiția Casa Iubirii, cu toate că relația sa cu Dori abbia începea să prindă contur. Fostul concurent a declarat în exclusivitate la Teo Show motivul pentru care și-a dorit să plece din competiție, deși legase relații frumoase de prietenie și pentru prima dată a fost tratat așa cum este el, dincolo de aparențe.

Citeste si: „Te caută toată lumea și tu te ascunzi”. Ce face Andreea Mantea când nu este filmată în Casa Iubirii?


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si