Close sidebar
Close sidebar

Prima reacție a lui Flavius, după ce a fost eliminat din Casa Iubirii. "A fost o experiență super"

Flavius a părăsit competiția emoționat, dar mulțumit că telespectatorii au ținut cont de dorința lui de a pleca de acasă.

Diana Puiu,

Prima reacție a lui Flavius, după ce a fost eliminat din Casa Iubirii. "A fost o experiență super"

[Sursa foto: Captura Kanal D]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Ultima gală s-a lăsat cu emoții puternice în Casa Iubirii, atunci când o fată și un băiat au fost nominalizați, însă doar unul a plecat acasă.

Citeste si: Corina de la Casa Iubirii îi dă replica Biancăi. "A avut grijă să o denigreze pe Kinga"

Andreea Mantea a anunțat, la finalul galei de duminicp, că Flavius este cel care va părăsi Casa Iubirii. Tânărul a declarat că dorește să facă altceva în acest moment.

Citeste si: Flavius și Dori, sărut pasional în camera roșie: ,,Dacă mai continuam așa, trebuia să se închidă camerele!''

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

"Vă mulțumesc că mi-ați înțeles dorința și că ați înțeles că vreau să fac altceva. Locul meu nu este aici. Sper să ne revedem cu bine! A fost o experiență super frumoasă."

, a declarat Flavius.

Citeste si: Flavius a dezvăluit ce planuri are după eliminarea din Casa Iubirii. Ce va face fostul concurent în perioada următoare

Flavius a făcut declarații la plecarea sa din Casa Iubirii

Natalia și Flavius au fost cei doi concurenți nominalizați pentru a părăsi competiția Casa Iubirii, însă doar unul dintre ei a plecat acasă.

Cel din urmă a fost eliminat și asta la insistențele lui.

Citeste si:  O eliminare emoționantă, în Gala de aseară “Casa iubirii”. De astăzi, un nou concurent întră în competiția dragostei!

Invitat în platoul emisiunii Teo Show, Flavius a mărturisit adevăratul motiv pentru care a vrut să plece din Casa Iubirii și ce planuri are pentru viitorul apropriat.

Flavius nu regretă că a plecat din competiția Casa Iubirii, cu toate că relația sa cu Dori abbia începea să prindă contur.

Fostul concurent a declarat în exclusivitate la Teo Show motivul pentru care și-a dorit să plece din competiție, deși legase relații frumoase de prietenie și pentru prima dată a fost tratat așa cum este el, dincolo de aparențe.

Citeste si: „Te caută toată lumea și tu te ascunzi”. Ce face Andreea Mantea când nu este filmată în Casa Iubirii?

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI