Alina Stancu, o tanara artista de muzica populara a scris pe facebook ca ar fi hartuita, in mod constant, de proaspatul sot al cantaretei Nicoleta Voica.

Solista a folosit termeni duri la adresa lui Alin Bagiu, acuzandu-l ca pozeaza in barbat fidel si fericit, dar de fapt i-ar face avansuri ei de ceva timp. 

Mai mult decat atat, sotul Alinei a luat atitudine si l-ar fi amenintat pe sotul Nicoletei Voica, pe o retea de socializare.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Mai jos regasiti prima postare publica in care Alina Stancu ii desfiinteaza pe profesorul Bagiu.

" Dragi prieteni si colegi de cantec, de foarte mult timp sunt agasata de acest individ, pe numele lui Alin Nucu Bagiu, insa de aceasta data a intrecut orice limita. Faptul ca am acceptat sa trec cu sotul meu peste asta mult timp si sa toleram avansurile acestui obsedat, ne-a adus in faza in care suntem acum.

Acest om bolnav inca de pe vremea cand era cu fosta sotie, mai exact in 2015, imi face avansuri. Probabil a vrut sa vada cat de mult bun simt avem insa insistentele lui au reusit sa atinga apogeul. Faptul ca este un om proaspat insurat, care pozeaza in barbatul fericit si implinit, dar care are alte slabiciuni pt. alte femei este jignitor pentru sotia lui. Consider ca familia mea este una echilibrata din toate punctele de vedere si din pacate pentru acest obsedat, nu avem verigi slabe pentru a lasa loc de interpretari de niciun fel.
Nu ti-ai gasit omul potrivit pentru aceste mizerii. Imi este scarba si sila de astfel de specimene. Nu doresc sa dau curs discutiilor, am considerat ca un om bolnav trebuie "tratat". Noua ne este rusine de rusinea ta. Mentionez faptul ca discutia atasata a avut loc intre sotul meu si acest individ. Esti un nesimtit
", a scris cantareata Alina Stancu.

Ei bine, la cateva ore dupa dezvaluirile Alinei Stancu, Bagiu a postat pe facebook o poza cu sotia lui, cu descrierea "dragostea invinge INTOTDEAUNA cand doi oameni se iubesc cu adevarat".


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si