Close sidebar
Close sidebar

Prima reactie a sotiei lui Bebe Cotimanis dupa ce a aflat ca el o insala. Cum a reactionat cand a fost abordata pe strada de jurnalisti. Sa fie asta inceputul unui scandal de proportii?

O poveste de iubire cu iz de amantlac a aparut astazi in presa din Romania, iar in centrul atentiei sunt doi actori din Romania. Este vorba de Bebe Cotimanis care a fost surprins in compania unei colege de scena, mult mai tanara decat el, colega care nu ii este si sotie.

C.I.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Imaginile care ii prezinta pe Bebe Cotimanis si pe Iulia impreuna, sarutandu-se, intr-o mini vacanta facuta la Curtea de Arges au aprins lumea showbizului. Sotia actorului, Florina Marcuta, a fost abordata pe strada de catre un grup de jurnalisti si a fost intrebata despre acest subiect.

Desi este vorba de un subiect extrem de delicat, femeia a marturisit ca nu a citit articolele cu pricina si a abordat si o stare de spirit extrem de degajata, mai ales ca tocmai ce se intorsese dintr-o vacanta in care a fost alaturi de o prietena, in Spania.

Citeste si: Declarațiile vecinilor despre Cătălina Matei, secretara-șefă de la UMF care și-a pus capăt zilelor: „Venea așa foarte abătută”. De ce ar fi recurs femeia în vârstă de 43 de ani la gestul extrem- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Descoperire arheologică „unică”, în Franța: „Thorin” poate explica de ce au dispărut Neanderthalienii de pe fața Pământului- antena3.ro

"Nu l-am vazut, nu stiu despre ce vorbiti. Am sa citesc, dar in momentul asta chiar nu stiu", a declarat ea zambind in fata camerelor de luat vederi.

Bebe Cotimanis si Florina Marcuta sunt impreuna de peste 17 ani si de patru ani sunt casatoriti. Cei doi au impreuna doi copii, pe Adela si pe Stefan. In ciuda problemelor de acum, Florina si Bebe au parut intotdeauna ca formeaza un cuplu extrem de sudat si care nu ar avea niciun fel de probleme.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI