Close sidebar
Close sidebar

Prima zi de vară 2022: Mesaje, urări şi de felicitări de 1 Iunie

Mesaje, urări și felicitări de Ziua Copilului. 1 Iunie este cel mai bun prilej de a sărbători copilăria şi copiii, de a le oferi iubirea şi aprecierea noastră. Iată cele mai frumoase gânduri de 1 Iunie!

Madalina Grigore,

Mesaje, urări și felicitări de Ziua Copilului


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Mesaje, urări și felicitări de Ziua Copilului. În acest an,   Ziua Copilului   va fi sărbătorită într-o zi de miercuri. Prima zi de vară vine cu o zi de  sărbătoare pentru cei mari și mici  și ne reamintește de perioada copilăriei.

Este ziua în care cei mari conștientizează că interesul pe care trebuie să îl acorde copiilor este foarte important în creșterea și dezvoltarea lor și că sprijinul și atenția îi hrănesc cu energie pe cei mici. 

Mesaje de 1 iunie

„Cea mai dulce perioadă din viața cuiva este copilăria lor. De asemenea, să le urăm copiilor noștri Ziua Copilului Fericită pentru toți copiii din lume.

Petreceți această zi cu distracție nelimitată!”

„Copiii sunt florile din paradis.”

„Cu toate acestea, ar trebui să facem din această lume un loc sigur și plăcut pentru copiii noștri. Ziua Copilului Fericită!”

Citeste si: 1 iunie 2022: Activităţi pentru cei mici

„Cel mai prețios lucru din această lume este un zâmbet pe fața unui copil. Ziua fericită a copiilor pentru fiecare copil din lume.

Ești atât de special pentru noi!”

„Copiii poartă speranțele pentru ziua noastră de mâine mai strălucitoare și visele viitorului nostru fericit. De asemenea, urându-le o zi cu totul plăcută copiilor de pretutindeni în lume.”

„De asemenea, fie ca inocența din zâmbetele lor și puritatea inimii lor să rămână mereu neșterse. Le doresc o zi fericită a copiilor fiecărui copil din lume!”

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

„Pământul își dezvăluie inocența prin zâmbetele copiilor. De asemenea, o urare extrem de caldă pentru toți copiii în această zi specială. La multi ani de zi a copiilor!”.

Urări 1 iunie

„La mulţi ani de Ziua Copilului! Să nu-ţi pierzi niciodată puritatea din suflet!”

„Să-ți păstrezi zâmbetul cald, sufletul pur și lumina în priviri ca în prima zi când ai văzut chipul mamei. La mulți ani copil frumos!”

„Să ai mereu sufletul pur, zâmbetul gingaș și viaţa fără griji, asemenea unui copil.”

Citeste si: Mesaje si felicitări de 1 Iunie, Ziua Copilului 2022. Idei de urări pentru copii și cei pe care îi consideri copii

„Scoate-ți azi la iveală gingăşia din tine! La mulţi ani de Ziua Copilului!”

„Să creşti mare, sănătos şi fericit alături de părinţii tăi, care te iubesc foarte mult!”

„Îți doresc să fii sprijinit de adevărații tăi prieteni de-a lungul vieții, să fii încrezător în înțelegerea și susținerea părinților, iar pe drum mereu să te însoțească razele soarelui, astfel încât să zâmbești necontenit.”.

Citeste si: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie- kfetele.ro

Citeste si: Momentul tragic în care o tânără influenceriță de 24 de ani își pierde viața sub privirile îngrozite ale prietenei sale- radioimpuls.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Felicitări de 1 iunie

„Astăzi promitem că vei primi multe daruri dulci! Fie că ziua ta să fie ca în filme. La mulți ani sănătoși și fericiți!”

„La mulţi ani tuturor copiilor și, de asemenea, tuturor părinților!”

„Lumea e deschisă pentru ține, deschide-ți și tu sufletul pentru ea! Nu răni pe nimeni, fii întotdeauna puternic și îndrăzneț. La mulți ani! Dragul/draga mea, să te bucuri de toate minunile acestei luni şi viaţa să-ţi fie mereu veselă ca acum. La mulţi ani!”

Citeste si: Mesaje de Ziua Copilului 2022: Copilăria este un zâmbet, un vis, e veselie!

 

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI