Close sidebar
Close sidebar

Prima zi in Parlament pentru nepoata lui Pandele. Alexandra Bogaciu a fost insotita de un domn care ii cara poseta si ii soptea ce studii are

Un pic dezorientaţi şi cu lecţiile făcute cam în grabă, aşa au păşit noii parlamentari în Casa Poporului. Dacă, misterele legilor nu le-au dezlegat încă, la capitolul vestimentaţie i-ar face invidioşi pe mulţi dintre aleşi. Ca să nu vă mai spunem că, în unele cazuri, aleşii de anul acesta au împrumutat rapid obiceiurile înaintaşilor. ##VIDEO39187##

Stirile Kanal D,


DISTRIBUIE
acest articol

Iat-o in toata splendoarea pe celebra domnisoara care a incantat internetul. O fi nepoata primarului din Voluntari, n-o fi, dar cand si-a luat mandatul in primire Alexandra Bogaciu a lasat masca pe toata lumea. A renuntat la decolteul generos si s-a imbracat potrivit cu noul rol. Numai pietricelele de pe pantofi te mai duc gandul la candidata sexy.

Ca sa nu dea gres chiar din prima zi, tanara speranta a social democratilor n-a venit singura. Un domn misterios ii cara poseta si e extrem de vigilent cand vine vorba de completarea actelor.

Eh, am trait sa o auzim si pe asta. Oare dupa ce va rosti un intreg discurs la pupitru, cat de obosita va fi domnisoara deputat? Astazi, de emotie, a uitat pana si ce studii are. Noroc cu ajutorul de nadejde, care ii sopteste la ureche.

"Studii?...academia
de stiinte economice"

"Pune si tu asa… nu stii cand s-a inregistrat"

Si la intrebarea studii, consilierul cu geanta simte nevoia sa-i sopteasca raspunsul corect  domnişoarei deputat.

Cand sa dea ochii cu jurnalistii, domnisoara deputat si-a pierdut curajul. A fugit mancand pamantul.

"Deci dumneavoastra sunteti consilierul sau cine sunteti?"
"Sunt un prieten de-al dansei".

Dar sa trecem si pe la Senat si sa o privim pe aceasta aleasa a poporului venita de la Neamt.
In prima zi a simtit nevoia sa calce pe piele de sarpe in casa construita de tovarasul de trista aventura. Si n-a venit asa, oricum, ci cu o poseta care i-ar goli cardul si Elenei Udrea. Piesa de rezistenta este insa deux piece-ul asortat  cum nu se poate mai potrivit incaltarile. Gatitul ca gatitul, dar haideti sa o auzim vorbind la microfon.

EMILIA ARCAN, senator PSD:
"Stiti rolul biroului permanent, ce face, cu ce se ocupa? Sigur ca da, le mai invatam si in mers.
Ne puteti spune? Este in regula..."

Sa o iertati pe doamna senator, dar preocupata de cum o sa arate s-a cam zapacit cu raspunsurile. Si cine stie... poate si emotiile isi spun cuvantul.

EMILIA ARCAN, senator PSD:
"Dar stiti ce rol are Parlamentul? Sigur ca da. Puteti sa ne spuneti? Imediat. Cand doamna?"

Si dusa a fost... Sa nu credeti cumva ca ceilalti colegi senatori sunt mai bine pregatiti la acest capitol.
Deocamdata... invata, spun ei.

SORINA PINTEA, senator PSD Maramures, fost manager de spital:
"Am inceput de alaltaieri sa citesc  tot ce inseamna functionarea Senatului, tot ce inseamna sa fii senator si peste o saptamana promit sa dau examen"

Maine, noii senatori si deputati vor avea prima sedinta de plen. Si cum invatatul face minuni, cine stie poate sedinta ii va gasi cu temele facute. Ca nu degeaba spune studentul ca limba chineya sa poate invata in trei zile, daca ai examen si intr-o noapte daca ai colocviu.

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI