Un bărbat a fost agresat, marţi, în sediul Primăriei Petreşti, iar IPJ Dâmboviţa a deschis o anchetă. Cel agresat ar fi chiar primarul localității.

Citește și: Un bărbat a incendiat mai multe mașini în Capitală. El a fost recunoscut de un polițist aflat în timpul liber

„La data de 27 decembrie a.c, polițiștii au fost sesizați de către un bărbat cu privire la faptul că ar fi agresat, în incinta Primăriei comunei Petreşti.

Din primele cercetări, polițiștii au constat că un bărbat, de 54 de ani, ar fi fost agresat fizic de un altul, de 57 de ani”, a transmis, marţi, IPJ Dâmboviţa.

Ce au transmis autoritățile despre acest incident

Sursa citată a precizat că polițiștii efectuează cercetări pentru stabilirea împrejurărilor producerii evenimentului.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citește și: VIDEO-O copilă a fost băută într-un tramvai din Capitală

Citește și: Doi români au fost snopiți în bătaie de concubinul fiicei lor. Au ajuns în stare gravă la spital

Potrivit presei locale, cel agresat ar fi chiar primarul localității. Acesta ar fi fost lovit chiar în timpul unei ședințe a Consiliului Local.

Citește și: Culiță Sterp, bătut în plină zi de mama Geta cu furca: "Aoleu, Doamne, doar așa poate ajunge la tine!"

Citește și: Detalii înfiorătoare despre moartea lui Andrei, copilul de 14 ani omorât de propriul tată! Ce au auzit vecinii, înainte de tragedie: „Numai aşa îi spunea. Că îl omoară pe băiat”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si