Close sidebar
Close sidebar

Primar cunoscut din România, răpus de coronavirus

Primarul unei localități din Hunedoara a decedat marți, după ce s-a infectat cu noul coronavirus. Preşedintele Consiliului Judeţean Hunedoara a transmis un mesaj de condoleanţe.

Razvan Ilie,

Primarul comunei hunedorene Burjuc, Gabriel Bartha, a decedat din cauza COVID-19

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Primar răpus de coronavirus. Primarul comunei hunedorene Burjuc, Gabriel Bartha, a decedat după ce s-a infectat cu virusul SARS-CoV-2. El era internat în spital de mai multe zile, relatează News.ro. Preşedintele Consiliului Judeţean Hunedoara, Laurenţiu Nistor, a transmis, marţi, un mesaj de condoleanţe.

Primarul din Burjuc câștigase un nou mandat pe de edil local din partea PSD la alegerile locale din această toamnă. 

Citeste si: Nou focar de coronavirus în România. Virusul continuă să facă ravagii

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

"Cu adânc regret, am primit vestea dispariţiei fulgerătoare a bunului coleg şi prieten Gabriel Bartha, primarul comunei Burjuc. Un om tânăr, un coleg extraordinar, muncitor şi responsabil a plecat prea devreme dintre noi. Cu toţii am sperat într-o minune, am sperat că va depăşi momentul dificil şi se va externa curând din spital, după ce fusese infectat cu noul coronavirus! Dumnezeu să-l odihnească în pace! Condoleanţe familiei îndoliate!”, este mesajul transmis de Laurenţiu Nistor.

Citeste si: Vaccinul anti-COVID a ajuns la spital în cutii de pizza

În luna noiembrie, şi primarul comunei Sarmizegetusa, Adrian Mihai Claudiu Cordoş, din judeţul Hunedoara, a decedat, la vârsta de 52 de ani, după îmbolnăvirea cu Covid-19.

Coronavirus în România, bilanț 5 ianuarie: 4.729 de noi cazuri de COVID-19

Grupul de Comunicare Strategică a transmis marţi că, în ultimele 24 de ore, s-au înregistrat 4.729

de cazuri noi de infectare cu noul coronavirus. În acest interval au fost făcute 31.022 de teste.

Totodată, au fost raportate 121 de decese, bilanţul de la începutul pandemiei urcând la 16.178. În prezent, 1.086 pacienţi sunt internaţi la Terapie Intensivă. Cele mai multe cazuri noi sunt în Bucureşti, Cluj, Timiş şi Galaţi.

ață de cazurile nou confirmate, în urma retestării pacienţilor care erau deja pozitivi, 793 de persoane au fost reconfirmate pozitiv.

Până astăzi,  16.178 de persoane diagnosticate cu infecţie cu SARS-CoV-2 au decedat.

Citeste si: Cine poate beneficia de ajutoarele de încălzire 2024-2025. Care este termenul limită pentru depunerea cererilor de încălzire- kfetele.ro

Citeste si: Dorian Popa dă lovitura în industria alimentară! Pizza care ii poarta numele, epuizată încă de la lansare. Cât costă cel mai nou produs al artistului- radioimpuls.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

În intervalul 04.01.2021 (10:00), 05.01.2021 (10:00) au fost raportate 121 de decese (70 bărbaţi şi 51 femei), ale unor pacienţi infectaţi cu noul coronavirus, internaţi în spitalele din Alba, Arad, Argeş, Bacău, Bihor, Bistriţa-Năsăud, Botoşani, Brăila, Braşov, Buzău, Caraş-Severin, Constanţa, Dâmboviţa, Dolj, Galaţi, Harghita, Hunedoara, Iaşi, Maramureş, Mehedinţi, Neamţ, Olt, Prahova, Satu Mare, Sibiu, Teleorman, Timiş, Tulcea, Vaslui, VâlceaVrancea, Ilfov şi Bucureşti.

Dintre acestea, 3 decese au fost înregistrate la categoria de vârstă 40-49 de ani, 15 decese la categoria de vârstă 50-59 ani, 31 decese la categoria de vârstă 60-69 ani, 32 decese la categoria de vârstă 70-79 ani şi 40 decese la categoria de peste 80 de ani.

117 dintre decesele înregistrate sunt ale unor pacienţi care au prezentat comorbidităţi, pentru 2 pacienţi decedaţi nu au fost înregistrate comorbidităţi, iar pentru 2 pacienţi decedaţi nu au fost raportate comorbidităţi până în prezent.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI