Close sidebar
Close sidebar

Primaria Bucuresti vrea sa editeze si sa distribuie catre elevi doua volume despre Istoria Romaniei. Costul proiectului este de 2.5 milioane de lei.

Un nou proiect propus pe ordinea de zi a sedintei Consiliului General al Municipiului Bucuresti de saptamana viitoare starneste un val urias de critici. Primaria doreste sa investeasca peste 2,5 milioane de lei pentru tiparirea a doua volume despre Istoria Romaniei, volume ce urmeaza sa ajunga la elevi.

C.I.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Acest lucru urmeaza sa fie propus pentru a sarbatori cum se cuvine Centenarul Marii Uniri. Cartile ar urma sa fie tiparite si ulterior distribuite elevilor in data de 1 decembrie. "Scopul si obiectivele proiectului 'Centenarul Marii Uniri explicat tinerilor' este de a promova in randul elevilor bucuresteni evenimentele pe care le-a traversat Romania pe parcursul ultimelor 100 de ani", se arata in proiectul de hotarare.

Citeste si: Pensia infimă pe care o primește Ilie Năstase, după recalculare! Fostul tenismen este șocat: „Nu am primit nimic în plus, nici măcar un leu”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: O descoperire arheologică i-a șocat pe cercetători, în Germania: „Răzbunătorul” îngropat cu pietre mari pe piept ca să nu învie- antena3.ro

In cadrul proiectului vor fi distribuite catre 120.000 de elevi din aceste doua carti.

Astfel, 58.000 de elevi de gimnaziu vor primi Istoria Ilustrata a Romanilor pentru elevi, iar 62.000 de elevi de liceu vor primi cate un exemplar al volumului Istoria Ilustrata a Romanilor pentru tineri. Aceste carti vor fi date elevilor cu ocazia zilei de 1 Decembrie 2018.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI