Close sidebar
Close sidebar

Primarul Aradului, Gheorghe Falcă, şi soţia lui divorteaza

Au aşteptat să treacă, testul alegerilor ,ca să îşi rezolve situaţia de acasă? Primarul Aradului, Gheorghe Falcă şi soţia lui au decis să divorţeze. Femeia care i-a fost alături edilului a introdus acţiune ,de divorţ, la numai câteva zile de la scrutin. Asta, în condiţiile în care.. duminica trecută s-au prezentat ,la vot ,ca o familie fericită.

,


DISTRIBUIE
acest articol

Citeste si: Ea este Cristina, românca ucisă de propriul soț în Germania. A plecat să-l viziteze, dar se întoarce acasă la familie într-un sicriu- kanald.ro

Citeste si: Fiica lui Ioan Crișan, reținută pentru omor calificat! Cât a plătit pentru atentatul cu bombă?!- wowbiz.ro

Citeste si: Vila din centrul Capitalei în care a locuit Miss România 1931 a fost scoasă la vânzare. Cine a fost Erastia Peretz și cât costă casa ei- antena3.ro

Si daca i-a stat alaturi sotului in ziua votului, nu putem sa nu ne intrebam totusi cu cine a votat Ela Falca. Cert este ca actualul primar a mai luat un mandat.

Frumoasa si sexy, Ela Falca s-a imbracat ca pentru alegeri..lasand la vedere un bust impresionat. Insa...

Surpriza a venit insa pe 9 iunie. Atunci sotia primarului a depus cererea de divort la judecatoria din Arad.




Cel mai surprins de aceasta veste a fost insusi sotul... Contactat de reporterii stirilor Kanal D, Gheorghe Falca a spus:

GHEORGHE FALCA: "AM AFLAT DIN PRESA SI NU DORESC SA COMENTEZ!"


Gheorghe si Ela Falca s-au casatori in 2002 si au impreuna o fetita de 9 ani. Nunta a fost una de vis cu invitati unul si unul.
Nasii au fost Maria si Traian Basescu.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI