Close sidebar
Close sidebar

Primarul Aradului, Gheorghe Falcă, transportat cu ambulanța la spital

Primarul Aradului, Gheorghe Falcă, a fost transportat la Spitalul Universitar din București cu o ambulanță, după ce s-a simțit rău, după discuțiile avute la Guvern pe tema alocărilor bugetare, transmite corespondentul MEDIAFAX.

A.N.C,


DISTRIBUIE
acest articol

 

Primarului Aradului, Gheorghe Falcă, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, că în noaptea de miercuri spre joi, după discuțiile pe care le-a avut alături de alți primari din țară cu premierul Dăncilă și cu ministrul Finanțelor pe tema alocărilor bugetare, s-a simțit rău.

Concret, primarul Aradului a avut tensiunea prea mare și a sunat la 112.

Citeste si: Liam Payne, fost membru al trupei One Direction, a murit la doar 31 de ani. A fost găsit fără viață în curtea unui hotel din Buenos Aires- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea francezului cu o podgorie secretă în centrul Parisului. Cultivă 2.000 de vițe de vie printre blocuri: „Este excepțional”- antena3.ro

Echipajul medical ajuns la hotelul la care Gheorghe Falcă era cazat a luat decizia de a-l transporta la Spitalul Universitar din București, pentru îngrijiri medicale. După ce a fost stabilizat, joi dimineața, primarul Gheorghe a fost externat, iar la ora transmiterii acestei știri, el se află la Arad, într-o perioadă de recuperare.

Citeste si: Blocaj la metrou! O nouă tentativă de suicid

Primarul Aradului a afirmat, joi, corespondentului MEDIAFAX, că s-a simțit rău din cauza presiunii prea mari la care a fost supus în ultimele zile.

“Din cauza presiunii prea mari am ajuns la spital. M-au stabilizat și m-am întors acasă, la Arad. Acum sunt într-o perioadă de recuperare. Miștocăria și nedreptatea m-au afectat.

Răutate așa multă ca în ultimele două zile nu am văzut niciodată, felul în care a vorbit domnul Teodorovici cu noi. La ce gaură de bani au, nu au cum să ne asculte. Noi mai încercăm în Parlament, dar nu cred că parlamentarii PSD vor fi atât de curajoși ca și primarii PSD”, a declarat Gheorghe Falcă.

Primarii de municipii, reuniţi în Asociaţia Municipiilor din România, au mers, miercuri, la Guvern pentru că nu au primit niciun răspuns din partea Ministerului Finanţelor pe solicitarea ca administraţia locală să primească o treime din bugetul naţional, potrivit mediafax.ro.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI