La aproape trei luni de la explozia devastatoarea din Crevedia, Florin Petre și-a majorat salariul cu 70%, pe motiv că acesta nu a mai fost modificat din anul 2019, informează   Expresul de Buftea.  

Primarul din Crevedia s-a debarasat de vina pentru explozia devastatoare din luna august

Nimeni nu a fost împotriva acestei decizii, asta deși au existat controverse uriașe asupra locului în care șase oameni au decedat și alți zeci au fost grav răniți pe 26 august, după ce o stație GPL care funcționa fără autorizație de aproximativ trei

ani de zile a explodat.

La acel moment, primarul PSD a spus că nu știa că firma de GPL funcționa în continuare și că oamenii care stăteau lângă depozit, și care de altfel au fost afectați de explozie, nu au făcut nicio sesizare la primărie.

„Știam că a fost închisă după adresa de la ISU. Nu este în competența Primăriei, și dacă nu am primit nicio sesizare... că s-a vehiculat la presă. Nu avem nimic scris la Primărie”, a spus Florin Petre, la scurt timp după incidentul teribil. Cât despre vinovat, primarul din Crevedia a precizat că ar fi patronul firmei respective, Ionuț Doldurea, fiul primarului din Caracal.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Florin Petre, primarul din Crevedia și ilustrație reprezentativă pentru bani.

[Sursa foto: Colaj Facebook & Shutterstock]

Citește și: Spitalul Județean din Timișoara va găzdui Centrul de Mari Arși. România va avea 50 de paturi pentru marii arși

Cât va câștiga primarul din Crevedia din anul 2024?

Așadar, Florin Petre a invocat faptul că că angajații din primărie sunt discriminați din punct de vedere salarial față de orașe și instituțiile centrale. Mai mult, el a spus că mulți ar putea pleca la privat din cauza banilor puțini.

Așadar, odată cu salariile angajaților din primărie, primarul și-a mărit și el salariul, dar și indemnizațiile consilierilor. Doar trei persoane au decis să se abțină, respectiv Valeriu Șerban și Marius Dincă, ambii de la PNL și Ionuț Năstase, de la USR. 

El este primarul din Crevedia.

[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Pericol de explozie! Trafic feroviar și rutier oprit la Cernavodă din cauza unor scurgeri de gaze dintr-un tren plin cu GPL

Florin Petre va urma să încaseze de la 1 ianuarie 2024 un salariu de 16 500 lei pe lună, vicele va primi 13 200 lei pe luna, secretarul general  11 500 lei, iar unii angajați, în funcție de vechime pot ajunge și la 10 000 lei. Consilierul personal, Săndel Mihalache va avea un salariu de 7734 lei și șoferul, Florin Cruceru 7822 lei, informează sursa citată.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si