Close sidebar
Close sidebar

Primarul sectorului 6 vrea sa isi faca TV online

Daca tot este pasionat de electronica, edilul de la sectorul 6 are o propunere mareata pentru cetateni. Sa priveasca la televizor, on line, activitatea primariei. Toate bune si frumoase. Numai ca proiectul scoate din buget peste 250 de mii de euro. Cand au auzit suma, cetatenii au luat foc!

Stirile Kanal D,


DISTRIBUIE
acest articol

S-a facut sondaj in sector, s-a scris pe hartie utilitatea, dar oamenii tot nu vad necesitatea! Si pe facebook se poate promova activitatea primariei. Gratuit chiar.

"Ce vreti sa faceti? Educatie sau cancan?..nu este emisiune de cancan, nu e un canal de informare sa criticam, ne intereseaza sa comunicam catre populatia din sectorul 6"

"Eu personal nu cred intr-o institutie care nu isi mediatizeraza seful. credeti ca am nevoie, stiti cum imi fac eu singur pe strada cand merg la munca"

Citeste si: Ți se rupe sufletul. Ce mesaje de adio a lăsat secretara-șefă de la UMF, înainte de a fi găsită moartă într-un lac din Capitală. Fiul femeii avea telefonul închis- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Gemenii dați dispăruți în Târgu Jiu au fost găsiți în Arad. Își închiriaseră o garsonieră și urmăreau știri despre ei- antena3.ro

Cetatenii au intrebari ....numeroase.

"S-a facut vreun studiu sa vedem cata lume urmareste televiziune on line in sectorul nostru?"

Pana la tipete e doar un pas. Edilul e deranjat ca in sala de consiliu, cativa cetateni au pancarte.

 MUTU CETATEAN: "daca continuati in aceasi logica o sa rog sa fiti evacuat din sala! si ce am facut! cat timp s-a discuta nu ati avut afis in mana, nu ati pus niciun fel de intrebare"

Pana una alta tot consiliul primariei va decide daca cetatenii sectorului 6 vor da banii si pe o televiziune on line.
 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI