Close sidebar
Close sidebar

Primavara este anotimpul ideal pentru schimbari de look. Sezonul acesta se poarta extravaganta

Totul incepe cu o sesiune de cumparaturi. Asta au inteles si doamnele care au luat cu asalt doua targuri de moda din Cluj Napoca. Au plecat acasa cu portofelul gol, dar cu tinute care mai de care.

Stirile Kanal D,


DISTRIBUIE
acest articol

Pasionatele de shopping si-au golit buzunarele la cele doua targuri de moda organizate la Cluj.

-Mai ai bani? Da, mai am. Mai fac, ca stau. Deci pleci cu portofelul gol? Probabil. Ai venit asa pregatita. Vedem intr-o ora. Nu le-am calculat dar probabil cand o sa mergem acasa si o sa facem un total.

Cand hainele de designeri sunt la jumatate de pret, e greu sa rezisti tentatiei. Unde mai pui ca o fusta costa doar 50 de lei.

-Ce cumparati? Tot ce ni se pare interesant si frumos. Am vazut ca deja ai trei pungi pline. Ce ai cumparat?O rochie, pantaloni si un jerseu.

SE POARTA EXTRAVAGANTA!

Citeste si: Băiatul care a înjunghiat doi tineri în Grădina Botanică din Craiova a fost condamnat definitiv. Câți ani de închisoare îl așteaptă- kanald.ro

Citeste si: Scene cumplite în pușcărie, după ce Gabriel de la "Puterea Dragostei" și-a înmormântat soția ucisă în Olanda. Ce se întâmplă cu el în aceste momente?- wowbiz.ro

Citeste si: O femeie din India a cerut divorțul la 40 de zile după nuntă pentru că soțul ei face baie o dată pe lună- antena3.ro

Bun, preturuile sunt tentante, dar haideti sa vedem si care sunt tendintele pentru primavara aceasta?

Principalul accesoriu sunt penele, care se poarta pe rochii, fuste si in special pe bluze si tricouri.

Diana Antohi-designer: Sunt extravagante, au un aspect foarte frumos si diferit, deosebit. Fiind o bluzita mai incarcata, merge mai mult cu o pereche de blugi, cu ceva foarte foarte simplu pe partea de jos cu sandale, tenisi, depinde daca e o tinuta de eveniment sau o tinuta de zi.

Sa nu uitam de bijuteriile din picioare! Pantofii, si ei, trebuie sa fie in tendinte pentru o tinuta de revista, asa ca luati aminte!

Alex Bolintineanu: Sunt perforate, nu poti sa porti chiar suta la suta bocanci vara si am venit cu ceva ingenios, i-am facut capse. Asa ai aerisire la picior cum s-ar spune. Greenery, culoarea anului, rozul, roz in toate combinatiile, nu conteaza

Nici nu va imaginiati care sunt ultimele tendinte in materie de genti!  Acest designer a creat posetele din materiale neconventionale. Ce zicweti? Ati purta asa ceva?

-Metale si lemn si piei, cat mai diferite texturi si culori pentru ca imi place foarte mult culoarea.

Alexandra- designer: Cu o poseta asa interesanta poti sa scoti o tinuta banala in evidenta.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
NOUTĂȚI