Close sidebar
Close sidebar

Primele cuvinte ale Simonei Halep după incendiul de la Notre Dame. Reacția emoționantă a româncei

Jucătoarea de tenis Simona Halep a vorbit despre tragedia de la Notre Dame, miercuri, în conferinţa de presă care a precedat întâlnirea de Fed Cup dintre Franţa şi România.

D.S.,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Jucătoarea de tenis Simona Halep a vorbit despre incendiul de devastator de la Notre Dame, miercuri, în conferinţa de presă care a precedat întâlnirea de Fed Cup dintre Franţa şi România.

Simona Halep s-a arătat afectată de incendiul devastator din capitala Franței. „Eram toţi la masă când am văzut ştirea la televizor. A fost un moment trist, m-a atins un pic şi m-a afectat”, a spus Simona Halep, potrivit news.ro.

Simona Halep, despre incendiul de la catedrala Notre Dame: „Moment de tristețe” 

„Dar se pot întâmpla aceste lucruri şi nu le putem controla. A fost doar un moment de tristeţe pentru mine şi îmi pare rău de ce s-a întâmplat”, a mai spus Halep. 

Semifinala de Fed Cup dintre Franţa şi România va avea loc sâmbătă şi duminică, la Rouen.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Din echipa României fac parte Simona Halep, locul 2 WTA, Mihaela Buzărnescu, locul 30 WTA, Irina Begu, locul 83 WTA, Monica Niculescu, locul 132 WTA, şi Raluca Olaru, locul 34 WTA de dublu.

Citeste si: VIDEO| Romania pune umarul la reconstructia catedralei Notre Dame! Cine sunt romanii care au anuntat ca doneaza bani pentru reconstructie?

În lotul Franţei se află Caroline Garcia, locul 21 WTA, Pauline Parmentier, locul 53 WTA, Alize Cornet, locul 55 WTA, Kristina Mladenovic, locul 66 WTA, şi Fiona Ferro, locul 92 WTA.

“Este diferit terenul. Jucăm în sală şi mingea merge altfel. Terenul îmi place mult. Mie mi se pare asemănător cu cel de la Madrid. E o zgură un pic mai tare, dar multă zgură pe teren şi simţi mingea bine. Îmi place”, a declarat Simona Halep.

O lume întreagă se mobilizează să doneze bani pentru reconstrucția catedralei Notre Dame, distrusă parțial în incendiul de acum două zile! Donații vin și din România, dupa ce doar de la familiile bogate ale Franței s-au strâns deja 700 de milioane de euro.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI