Prietenii au descoperit care sunt primele cuvinte ale vaduvei lui Dumitru Farcas, dupa decesul marelui raposod popular, care a murit pe 7 august, la 80 de ani. Elena, sotia lui Farcas, a postat doar cateva cuvinte, care ii exprima intreaga durere:  “Soarele meu a apus!”.

Primele cuvinte ale vaduvei lui Dumitru Farcas. Artistul si Elena erau insurati din 1994

Prietenii i-au transmis condoleante celei care si-a ingropat sotul joi, in comuna maramureseana Grosi, acolo unde s-a nascut Dumitru Farcas. Taragotistul si Elena erau insurati din 1994, aceasta fiind a doua sa sotie.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Descoperirea făcută de un bărbat din Satu Mare după ce bancomatul i-a refuzat banii pe care încerca să îi depună- wowbiz.ro

Primele cuvinte ale vaduvei lui Dumitru Farcas. Elena a plecat din SUA pentru a se marita cu taragotistul

Durerea razbate din primele cuvinte ale vaduvei lui Dumitru Farcas.  “Eu mi-am luat nevasta care a stat 13 ani in Statele Unite ale Americii, cetaţean american de origine romana. I-am spus: “Domnisoara, America mea este pe strada Pavlov 35, acolo linga Chios, si este si un lac acolo.

Acolo e America. Te rog foarte mult, fa bine si vino si vezi-o, iar daca o sa-ţi placa, ramai”. Si asa s-a intimplat. A venit, i-a placut si a ramas aici”, a povestit Farcas despre Elena, pe care a convins-o sa revina din SUA in Romania.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si