Close sidebar
Close sidebar

Primele cuvinte ale vaduvei lui Dumitru Farcas, dupa decesul taragotistului: "Soarele meu a apus!"

Dupa disparitia sotului ei, apropiatii au aflat care sunt primele cuvinte ale Elenei, vaduva lui Dumitru Farcas.

Matei Vaihan,


DISTRIBUIE
acest articol

Prietenii au descoperit care sunt primele cuvinte ale vaduvei lui Dumitru Farcas, dupa decesul marelui raposod popular, care a murit pe 7 august, la 80 de ani. Elena, sotia lui Farcas, a postat doar cateva cuvinte, care ii exprima intreaga durere:  “Soarele meu a apus!”.

Primele cuvinte ale vaduvei lui Dumitru Farcas. Artistul si Elena erau insurati din 1994

Prietenii i-au transmis condoleante celei care si-a ingropat sotul joi, in comuna maramureseana Grosi, acolo unde s-a nascut Dumitru Farcas. Taragotistul si Elena erau insurati din 1994, aceasta fiind a doua sa sotie.

Citeste si: Ți se rupe sufletul. Ce mesaje de adio a lăsat secretara-șefă de la UMF, înainte de a fi găsită moartă într-un lac din Capitală. Fiul femeii avea telefonul închis- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: O femeie care a fost prinsă de 400 de ori la furat din magazine își mai poate face cumpărăturile doar în 3 locuri din 3.200 km pătrați- antena3.ro

Primele cuvinte ale vaduvei lui Dumitru Farcas. Elena a plecat din SUA pentru a se marita cu taragotistul

Durerea razbate din primele cuvinte ale vaduvei lui Dumitru Farcas.  “Eu mi-am luat nevasta care a stat 13 ani in Statele Unite ale Americii, cetaţean american de origine romana. I-am spus: “Domnisoara, America mea este pe strada Pavlov 35, acolo linga Chios, si este si un lac acolo.

Acolo e America. Te rog foarte mult, fa bine si vino si vezi-o, iar daca o sa-ţi placa, ramai”. Si asa s-a intimplat. A venit, i-a placut si a ramas aici”, a povestit Farcas despre Elena, pe care a convins-o sa revina din SUA in Romania.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI